Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Yıldırım:

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Yıldırım: -Yalçın Ayhan ile Jean Jacques Gossoya teklifler var


ORDU (A.A) - Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım,Yalçın Ayhan ile Jean Jacques Gossoya teklifler var dedi.
     Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Yıldırım, İspanyanın Sporting Gijon takımının forvet oyuncusu David Barral Torresin transferi konusunda son aşamaya gelindi. Oyuncunun transferi konusunda çok küçük pürüzler kaldı. Kendisi, inşallah en yakında Orduspora kazandırılacak diye konuştu.
     Transfer çalışmaları kapsamında kulübün bazı oyuncularına teklif geldiğini de anlatan Yıldırım, Yalçın Ayhan ile Jean Jacques Gossoya teklifler var. İki oyuncumuzun da sözleşmeleri devam ediyor. Ancak bu konu kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda değerlendirilecektir ifadelerini kullandı.
    
     -Alt yapı başarısı-
    
     Yıldırım, Ordusporun 45 yıllık tarihinde ilk defa alt yapıdan dereceye giren takımlarının olduğunu dile getirerek, Türkiye genelinde U 19 takımımız 4üncü, U 14 takımımız da 2inci oldu. Kulübümüzün şanlı tarihinde böyle bir gururu ve onuru yaşattıkları için oyunculara ve teknik ekibe gönülden teşekkür ediyoruz dedi.
     Orduspor Alt Yapı Sorumlusu Turgut Kır, uzun yıllardır kulübün böyle bir başarıya ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Bin 475 takım arasında U 19 takımımız, 4üncü olma başarısını gösterdi. Bu başarıyı U 19da ilk defa yaşadık. Ardından U 14 takımımız, bin 500 takım arasından Türkiyede 2inci olma başarısını elde etti. Bu başarılardan dolayı hepimiz çok mutlu olduk. Desteklerinden dolayı kulüp yönetimine teşekkür ediyorum. Şimdi işimiz daha zor. Bundan sonrası bizim için final olması gerekiyor. Önümüzdeki yıllarda bu kupaları kulübümüze getireceğimize söz veriyorum. Antrenör Muzaffer Demire de teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Yıldırım: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER