Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Yıldırım:

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Yıldırım: -Başarılı grafiğimizi sürdürmek en büyük hedefimiz


ORDU (A.A) - Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, en büyük hedeflerinin başarılı grafiklerini sürdürmek olduğunu bildirdi.
     Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, hafta sonu oynanan Gaziantepspor karşılaşmasında alınan yenilgiyle Ordusporun namağlup unvanını kaybettiğini anımsattı.
     Gaziantepspor karşısında iyi oynamalarına rağmen üzerlerinde bir şansızlık olduğunu savunan Yıldırım, Net pozisyonlarda kale direği gole izin vermedi. Maçın geneline baktığımızda mücadele eden bir takım vardı. Ancak pozisyonları gole çeviremediğimiz için ne yazık ki sahadan mağlup ayrıldık. Bu skorun bizim için namağlup unvanımızın nazarlığı olmasını diliyoruz. Takımımız yapılan hataların telafisi için antrenmanlarına daha sıkı hazırlanacaktır ifadelerini kullandı.
    
     -Ziraat Türkiye Kupası iddiamızı sürdürmek istiyoruz-
    
     Ziraat Türkiye Kupası 3. kademe maçında yarın sahalarında Sancaktepe Belediyespor ile karşılaşacaklarını vurgulayan Yıldırım, şunları kaydetti:
     Bu karşılaşmayı geçerek Ziraat Türkiye Kupası iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Ardından ise hafta sonu ligde Sivasspor ile karşılaşacağız. Her iki karşılaşmada Ordusporun hedefi galibiyettir. Orduspor hedefleri olan iyi bir takımdır. Bunu bu hafta sahamızda oynayacağımız karşılaşmalara yansıtarak, başarılı grafiğimizi sürdürmek en büyük hedefimiz.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Yıldırım: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER