Orduspor Kulübü Başkanı Türkmen:

Orduspor Kulübü Başkanı Türkmen: -Transfer çalışmalarında sona geldik. Artık oyuncuların Türkiyeye gelmesini bekliyoruz -Amerikalı defans oyuncusu Clarence Goodson büyük ihtimalle yarın Türkiyeye gelecek -Tatil ve y


ORDU (A.A) - Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, transfer çalışmalarında sona geldiklerini, artık oyuncuların Türkiyeye gelmesini beklediklerini bildirerek, Amerikalı defans oyuncusu Clarence Goodson büyük ihtimalle yarın Türkiyeye gelecek dedi.
     Türkmen, AA muhabirine, mor-beyazlı ekibin transfer çalışmalarını ve devre arası kamp dönemini değerlendirdi.
     Transfer çalışmaları kapsamında iki orta saha, bir de stoper hattında oynayacak futbolcu alacaklarını ifade eden Türkmen, şöyle konuştu:
     Transfer çalışmalarında sona geldik. Artık oyuncuların Türkiyeye gelmesini bekliyoruz. Amerikalı defans oyuncusu Clarence Goodson büyük ihtimalle yarın Türkiyeye gelecek. Arjantinli bir oyuncunun da Perşembe günü Türkiyeye gelmesini bekliyoruz. Bir de yerli oyuncu alacağız. O da bu hafta bitecek. Dolayısıyla ikinci yarı başlamadan transferlerimizi bitireceğiz.
     Takımdan bazı oyuncuların gittiğini anlatan Türkmen, Hüsamettin Tutu Giresunspora, Yasin Öztopu Ünyespora, Ali Ferhat Aksoyu da Bayrampaşaya kiraladık. Numan Çürüksu ile karşılıklı anlaştık ve gitti. Onur Tuncer ile de aynı şekilde anlaşıldı dedi.
     Türkmen, ikinci yarıya daha güçlü girmek için iyi bir devre arası geçirdiklerini anlatarak, Takımımız son 8 haftada düşüş yaşamıştı. Tatil ve yeni çalışma dönemiyle beraber ikinci yarıya daha hazır gireceğimizi umut ediyoruz. İlk yarıda sakatlık ve form düşüklüğü yaşayan futbolcular dinlenme ve tazelenme süreci geçirdi. Hazırlık maçlarında da bu oyuncular kendilerini tekrar gösterdiler ifadelerini kullandı.
    
     -Önümüzde 17 maç var, her maç final niteliğinde-
    
     Türkmen, ikinci yarının zor olacağını belirterek, şöyle devam etti:
     Puanlar birbirine çok yakın, güç dengeleri de yakın. O yüzden her puan çok değerli. Bundan dolayı kenetlenen camialar ve kazanacaklarına olan inancını kaybetmeyenler her zaman kazanacak. Biz 50 ve üzeri puanları hedefliyoruz. Ama ilk devreye bakıldığında maçların 3te 1i berabere bitmiş. Bunu da göz ardı etmemek gerekir. Biz elimizden geleni yapacağız. Kadromuzu da güçlendiriyoruz. Çok iyi teknik direktörümüz, kadromuz ve taraftarımız var. Bu bütünleşmeyle ilk yarının sonundaki kötü düşüşü unutturup, yine ilk devreye başladığımız gibi ikinci yarıya başlamak istiyoruz. Aynı şekilde de ligi tamamlamak istiyoruz. Önümüzde 17 maç var, her maç final niteliğinde.
    
     -Maçlar hafta sonlarımızı renklendiren birer unsur-
    
     Türkmen, ikinci yarıda hakemler ile federasyonun konuşulmadığı, sadece futbolun konuşulduğu, sakatlıkların olmadığı, güzel futbolun ve centilmenliğin ön plana çıktığı güzel bir lig temenni ederek, şunları kaydetti:
     Tribünlerde hortlayan holiganizm çok tehlikeli. Bunun bir an önce bitmesi gerekiyor. Türk milletinin paylaşamayacağı hiçbir şey olmaması lazım diye düşünüyorum. İnsanların bir maç yüzünden birbirini boğazlayacak duruma gelmesini anlamakta zorluk çekiyorum. Maçlara hafta sonlarımızı renklendiren birer unsur olarak bakmamız gerekiyor. Aksi halde rakip taraftarı kafasına taş atıp öldürmeye teşebbüs etmek sporla bağdaşmıyor. Bu duruma medya ve futbol yöneticilerinin çanak tutmaması gerekiyor. Sonuçta bu ülke bizim, bu takımlar bizim, bu insanlar da bizim. Paylaşamayacak hiçbir şeyimiz yok.
     Nedim Türkmen, Orduspor kafilesinin devre arası kamp dönemini gerçekleştirdiği Antalyadan bugün ayrılacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduspor Kulübü Başkanı Türkmen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER