Orduspor rakiplerine geçit vermiyor

Orduspor rakiplerine geçit vermiyor -Spor Toto Süper Ligde yarın Kardemir Karabükspora konuk olacak Karadeniz ekibi, ligde 187 gündür mağlup olmuyor -En son geçen sezonun 33. haftasında Galatasaraya mağlup olan mor-beyazlıla


ORDU (A.A) - Spor Toto Süper Ligde yarın Kardemir Karabükspora konuk olacak Orduspor, ligde 187 gündür mağlup olmuyor.
     Bu sezon Kardemir Karabükspor maçı öncesi ligde oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 3 de beraberlik alarak 12 puan toplayan Karadeniz ekibi, en son geçen sezonun 33. haftasında deplasmanda oynadığı Galatasaray maçını 2-0 kaybetmişti. Mor beyazlılar, sarı-kırmızılılarla 31 Martta oynadığı bu karşılaşmanın ardından ligde 187 gündür maç kaybetmedi.
     Geçen sezonun son maçında sahasında Trabzonspor ile golsüz berabere kalarak yenilmeme serisine başlayan Karadeniz temsilcisi, Süper Ligde tek namağlup takım unvanını da sürdürüyor. Geçen hafta namağlup rakiplerinden Galatasarayı yenen, Fenerbahçenin de Kasımpaşaya yenilmesiyle ligde tek namağlup kalan Orduspor, yarınki Karabük deplasmanında bu unvanını korumaya çalışacak.
    
     -Ligdeki son yenilgisiz maçlar-
    
     Ligde 31 Marttan bu yana mağlubiyet yüzü görmeyen mor-beyazlıların bu tarihten sonra oynadığı lig maçları ve aldığı sonuçlar şöyle:
    
     Maç Sonuç
     ----------------------------------------
     Orduspor-Trabzonspor 0-0
     Mersin İdmanyurdu-Orduspor 0-0
     Orduspor-Eskişehirspor 2-0
     Gençlerbirliği-Orduspor 1-1
     Orduspor-Kayserispor 3-2
     İstanbul B. Belediyespor-Orduspor 1-1
     Orduspor-Galatasaray 2-0
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduspor rakiplerine geçit vermiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER