Organize Sanayi Bölgesi ve Galericiler Sitesine

Organize Sanayi Bölgesi ve Galericiler Sitesine noter açılacak


ADANA (A.A) - Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi ile Adana Galericiler Sitesine noter açılacağı bildirildi.
     AK Parti Adana İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar ve Mehmet Şükrü Erdinçten müjdeli haber geldi. Milletvekilleri tarafından Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi ile Adana Galericiler Sitesine Noter açılacağı bildirildi.
     Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi yönetimi ve Adana Oto Galericiler Sitesi yönetimlerinin talepleri doğrultusunda 2011 yılı Aralık ayından bu yana çalışma yürüten Ünüvar ve Erdinç, Adalet Bakanlığı yetkilileri ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin nezdinde yürüttükleri çalışmanın sonucunu aldılar.
     Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalar neticesinde bu bölgelere yeni noterlik kurulması karara bağlandı.
     Milletvekilleri Ünüvar ve Erdinç, Adana şehir merkezine uzak mesafede olan bölge esnafının noterlik işlemleri için artık kilometrelerce yol gelmelerine gerek kalmayacağını belirttiler.
     Adanaya 1990 yılından bu yana noterlik verilmediğine dikkat çeken milletvekilleri bu hizmetin Adanalı esnaflar için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, En kısa zamanda açılacak olan noterlik binaları sayesinde esnaflarımız hem zaman kaybından hem de gereksiz bir şekilde yaptıkları fazla harcamadan kurtulmuş olacaklardır. Gelecek olan bu hizmet şimdiden Adanamıza hayırlı olsun ifadelerini kullandılar.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Organize Sanayi Bölgesi ve Galericiler Sitesine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER