Osmanlıca Kursuna katılan kursiyerler sertifikalarını aldı

Osmanlıca Kursuna katılan kursiyerler sertifikalarını aldı


BİLECİK (A.A) - Pazaryeri ilçesinde Osmanlıca Kursuna katılan kursiyerlere sertifikaları verildi.
     Pazaryeri Belediyesi, Pazaryeri Halk Eğitim Müdürlüğü, Pazaryeri Müftülüğü ve Hayrat Vakfının iş birliği ile Pazaryeri Belediyesi Eğitim Merkezinde eğitmen Ramazan Demir tarafından verilen Osmanlıca Kursunda başarı gösteren 26 kursiyere sertifikaları verildi.
     Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, törende tüm kursiyerlere sertifikalarıyla beraber birer adet Osmanlıca tefsirli Kuran-ı Kerim hediye etti.
     Yalçın, Osmanlıcayı çok güzel bir şekilde okuyan kursiyerleri görünce, gerçekten büyük mutluluk duyduduğunu ve gıptayla izlediğini ifade ederek, Açılan Osmanlıca Kursuna öncülük etmekle çok güzel bir iş yaptığım için çok memnun oldum. Belediye olarak her zaman kültürel konularda vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Eğitim merkezimizde yapılan dershane hizmetleri, plates kursu, Osmanlıca kursu büyük rağbet gördü. İnşaallah, şimdi de Pazaryeri Belediyesi, Halk Eğitimi Merkezi ve Yüksekokul ile işbirliği yaparak bu faaliyetlerimize, İngilizce ve gitar kursunu da katacağız. Yeter ki, Pazaryeri halkından eğitim ve kültür adına bizlere talep gelsin. Her zaman gelişmenin ve kalkınmanın hizmetinde olduğumuzu belirtiyoruz. Osmanlıcayı öğrenerek geçmiş tarihimizi daha iyi anlayacaksınız. Atalarımızın bizlere bıraktığı kültür mirasını daha iyi öğreneceksiniz. Sizleri tebrik ediyorum dedi.
     Daha sonra kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.
    
     Muhabir: İbrahim Öztosun / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Osmanlıca Kursuna katılan kursiyerler sertifikalarını aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER