Pazarlarda Başarmam İçin Engelim Kalmadı kampanyası

Pazarlarda Başarmam İçin Engelim Kalmadı kampanyası


KÜTAHYA (A.A) - Pazarlar Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilere yönelik Başarmam İçin Engelim Kalmadı kampanyası düzenledi.
     Kaymakam İshak Çınar, kampanya kapsamında Pazarlar Çok Programlı Lisesinde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, öğrencilerin her zaman hedeflerini yüksek tutması gerektiğini söyledi.
     Bu kampanyada, öğrencilere sınavlara hazırlanmaları için kitap desteğinde bulunacaklarını ifade eden Çınar, şöyle konuştu:
     Merkezi sınavlara hazırlanıp ekonomik yönden zayıf olan son sınıf öğrencilerine materyal desteği sağlamayı hedefliyoruz. Her biriniz üniversitelerin lisans programını kazanabilecek seviyedesiniz. Başarınızın önündeki her türlü maddi engelleri kaldırmak bizim vazifemizdir. Bu sorumluluk anlayışıyla size hizmet etmekten zevk duyuyoruz. Bizim bu gayretimize ve heyecanımıza çok çalışıp yeterli puanlar alarak cevap vereceğinizden eminim. Deneme sınavlarının sonunda yeniden sizinle görüşeceğiz ve sonuçları beraber değerlendireceğiz. Bu kaynaklardan üst seviye yararlanmanızı temenni ediyorum.
     Daha sonra toplam 97 öğrenciye, kitap hediye edildi.
    
     Muhabir: Zekeriya Türkel / Hadi Şengül
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Pazarlarda Başarmam İçin Engelim Kalmadı kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER