Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü

Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü -Yıl dönümü dolayısıyla Kumluca, Kemer ve Manavgatta tören düzenlendi


ANTALYA (A.A) - Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü Kumluca, Kemer ve Manavgatta törenle kutlandı.
     Kumluca Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya tarafından çelenk sunulmasının ardından saygı duruşundu bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.
     Çetinkaya, Polis teşkilatının üyesi olmaktan olmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu söyledi.
     Törene Kaymakam Salih Işık, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Osman Koşar, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başdaş, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları ile polisler ve vatandaşlar katıldı.
     Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli başarılı polislere takdir belgesi, okullarda düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.
    
     -Kemer-
    
     Kemerde düzenlenen törene ise Kaymakam Murat Bulacak, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yıldız, Kemer Belediyesi Başkanı Mustafa Gül, Göynük Belediyesi Başkanı Necati Topaloğlu, Çamyuva Belediyesi Başkanı Ahmet Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Görür, öğrenciler ve davetliler katıldı.
     Yıldız, Polis teşkilatının toplumda huzuru ve düzeni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma gibi çok önemli ve hayati görevler üstlendiğini söyledi.
     Türk polisinin demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin önemli bir kurumu olduğunu, görevini en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceklerini ifade eden Yıldız, "Yüce önder Atatürkün ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına ve hukukun üstünlüğüne gönülden inanmış, vatan sevgisi ve sorumluluk bilinciyle teşkilatımızı daha da yücelteceğiz" dedi.
     Törende kutlamalar kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
    
     -Manavgat-
    
     Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü, Manavgatta da kutlandı.
     Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene protokol üyeleri ve polisler katıldı. Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.
     Komiser Yardımcısı Sertaş Taşarın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla okullar arasında düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
     Yılı dönümü etkinlikleri kapsamında Manavgat Emniyet Müdürlüğünde kokteyl de düzenlendi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak - Yunus İçen - Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER