Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı

Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı -AK Parti Muş Milletvekili Işık: "168 yıllık geçmişe sahip olan emniyet teşkilatımız, üstlendiği bu zor görevi başarıyla sürdürmektedir"


MUŞ (A.A) - AK Parti Muş Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Faruk Işık, "168 yıllık geçmişe sahip olan emniyet teşkilatımız, üstlendiği bu zor görevi başarıyla sürdürmektedir" dedi.
     Milletvekili Işık, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, gücünü yasalardan desteğini halktan alan teşkilatın, ülkede dirlik ve düzenin sürekli kılınması için gece gündüz demeden çalıştığını ifade etti.
     Işık, şunları kaydetti:
     "168 yıllık geçmişe sahip olan Emniyet Teşkilatımız, üstlendiği bu zor görevi başarıyla sürdürmektedir. 168 yıldır görevlerini zaman ve yer ayırımı yapmaksızın, her koşul ve ortamda sorumlulukla yerine getiren, gecesini gündüzüne katan, demokratik hukuk devletinin teminatı olan polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutluyor, görevi uğruna canlarını esirgemeyen aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimiz, emeklilerimiz ile ilimizdeki trafik, karakol, asayiş ve emniyette çalışan tüm polislerimiz ve ailelerine sağlık, mutluluk, başarı diliyorum.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER