Polisin 3 bin 268 metreden anlamlı

Polisin 3 bin 268 metreden anlamlı mesajı -Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesinde görevli polis memuru, emniyetin Aileler Parçalanmasın, Çocuklar Ağlamasın projesine destek vermek için 11 saatte 3 bin 268 metre yüksekliğindeki


BURSA (A.A) - Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru, emniyetin Aileler Parçalanmasın, Çocuklar Ağlamasın projesine destek vermek için 11 saatte 3 bin 268 metre yüksekliğindeki Hasandağının zirvesine tırmandı.
     Aksaraya giderek buradan Hasandağına başarılı bir tırmanış gerçekleştiren polis memuru Murat Aksu (39), gazetecilere yaptığı açıklamada, volkanik bir dağ olan 3 bin 268 metre yüksekliğindeki Hasandağının zirvesine 11 saatlik bir yürüyüşün ardından ulaştığını belirtti.
     Aksu, Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan Aileler Parçalanmasın, Çocuklar Ağlamasın projesine destek vermek amacıyla yürüyüşü gerçekleştirdiğini ifade ederek, geleceğin teminatı olan çocukların daha iyi koşullarda yaşaması ve ailelerin çocuklarına sahip çıkmalarının son derece önemli olduğunu vurguladı.
     Meslek hayatı boyunca yüzlerce çocuk ile karşılıklı görüşmeler yaptığını anlatan Aksu, Parçalanmış ailelerin çocuklarının daha çabuk suça karıştığını gördüm. Emniyet Müdürümüz Ali Osman Kahya da çocuklar konusunda çok hassas olduğu için Geleceğine Sporla Hayat Ver projesi kapsamında yaklaşık bin çocuk, olumsuz koşullardan uzak tutulmaları amacıyla aileleriyle görüşülüp, çeşitli spor dallarına yönlendirildi diye konuştu.
    
     Muhabir: Volkan Bayraktar/Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Polisin 3 bin 268 metreden anlamlı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER