PTTnin 172. kuruluş yıl dönümü

PTTnin 172. kuruluş yıl dönümü


KASTAMONU (A.A) - PTTnin 172. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Kastamonu PTT Başmüdürlüğü tarafından tören düzenlendi.
     PTT Kastamonu Başmüdürü Servet Önder tarafından Atatürk ve Şehit Şerife Bacı Anıtına çelenk sunulması ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.
     Törenin ardından konuşan PTT Başmüdürü Servet Önder, Teşkilatımız çok köklü bir kuruluş. Halka hizmet, hakka hizmettir mantığıyla çalışmalarımızı en güzel şekilde sürdürüyoruz. Geçtiğimiz sene şehitler nedeniyle kutlama yapmamıştık. 172. kuruluş yıl dönümümüz dolayısıyla birtakım etkinlikler düzenleyeceğiz. Ben teşkilatı mensuplarımızın kuruluş yıl dönümlerini kutluyorum dedi.
     Kastamonu Vali Vekili Macit Dalkılıçı makamında ziyaret eden Başmüdür Servet Önder ve beraberindekiler, Dalkılıça çicek ve hediye takdim etti.
     Kurum çalışmaları hakkında bilgi veren Önder şunları kaydetti:
     Kastamonu ilinde aylık 150 bin parasal işlem, 10 bin kargo-kurye-lojistik, 200 bin adet posta gönderisi kabul işlemlerinin yanı sıra aylık 22 bin tebligat, 28 bin aylık kargo-kurye-lojistik ve 280 bin adet gönderi dağıtımı yapılmaktadır. 360 bin nüfusu bulunan ilimizde her iki kişiden biri PTT ile iş yaparak, kurumumuzun müşterisi konumundadır. İnönü ve Kuzeykentteki PTT şubelerini PTT Banka çevirip ATM cihazı koyacağız. Eski TEKEL binamızın yer teslimi 14 Kasımda bitecek.
     Vali Vekili Macit Dalkılıç, PTT çalışanlarının kuruluşlarının 172. yılını kutladı. Dalkılıç, PTTnin halka sunulan hizmet kalitesini artırmak adına her geçen gün kendini yenilediğini vurguladı.
     Dalkılıç, PTT, posta, bankacılık ve.koli-kargo hizmetlerini sürekli çabuk ve güvenli bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırmak gayreti içindedirşeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Yaşar Kuru
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber PTTnin 172. kuruluş yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER