PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar: Biz takıma inanıyoruz ve güveniyoruz ama şapkadan tavşan çıkaracak halimiz yok


SAMSUN (A.A) - Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, Biz takıma inanıyoruz ve güveniyoruz ama şapkadan tavşan çıkaracak halimiz yok dedi.
     Emin Kar, Nuri Asan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu sahalarında oynayacakları Kayseri Erciyessor maçıyla çıkış yakalamak istediklerini söyledi.
     Kayseri Erciyessporun PTT 1. Ligde lider durumda olmasının maçın önemini arttırdığını ifade eden Kar, şöyle konuştu:
     Bu maçta 12nci adama daha çok ihtiyacımız olduğu için maçın bilet fiyatlarında yüzde 50den fazla bir indirim öngördük. Kale arkası ve maraton tribününün tamamen dolu olmasını istiyoruz. Elimde olsa sıfır fiyatla oynatırım. Taraftar bu maçta tribünleri doldurarak bize güç versin. Bu maçta iç sahadaki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Kayseri Erciyesspor maçıyla bir seri yakalamak istiyoruz. İçeride Kayseri Erciyesspor ve Denizlispor maçını oynayıp Adanaspor deplasmanına gideceğiz. Bu 3 maç Samsunsporun gidişatını ortaya çıkaracaktır.
     Kendisinden ve takımdan çok şey beklenildiğinin farkında olduklarını vurgulayan Kar, Biz takıma inanıyoruz ve güveniyoruz ama şapkadan tavşan çıkaracak halimiz yok. Sihirbaz değiliz, elimizde sihirli değnek yok ama elimizden geldiğince çevremizi kullanarak, futbol adamlarını kullanarak iyi bir takım oluşturduk diye konuştu.
     Kar, şehrin takımına sahip çıkmasını, birilerinin taşın altına elini koymasını beklediklerini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Anıl Kuru / Dilek Sezen
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER