Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde yemin töreni

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde yemin töreni


RİZE (A.A) - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde iki yıl adaylık süresini başarıyla tamamlayan memurların yemin ettiği bildirildi.
     Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada, sosyal tesislerde düzenlenen törenin, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı ile başladığı ifade edildi.
     Açıklamada, törende Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmazın konuşma yaptığı belirtilerek, şu ifadelerine yer verildi:
     Hangi konumda olursanız olun, yaptığınız işi severek yapın ve en iyisini yapmaya çalışın. Başarı, isteyerek ve severek yapılırsa elde edilir. İnsani ilişkilerinizde ise mutlaka empati yapın. Bütün arkadaşların bundan önce olduğu gibi bundan sonra da başarı ile hizmet edeceğine inancım tamdır.
     Yemin törenine Yılmazın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Karamustafa, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Torul, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Kemal Tavukçu, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selami Şaşmaz, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Davut Keskin, Genel Sekreter Ali Rıza Köroğlu ile akademik ve idari personelin katıldığı ifade edildi.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde yemin töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER