Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz: Üniversitemizin kapısından girdiğiniz anda, evrensel değerlerin, özgür düşüncenin ve medeniyetin ilerleyişinde rol almanın dünyasına ilk adımınızı atmış olacaksınız


RİZE (A.A) - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, öğrencilerin üniversitenin kapısından girdiği andan itibaren evrensel değerlerin, özgür düşüncenin ve medeniyetin ilerleyişinde rol almanın ilk adımını atmış olacaklarını bildirdi.
     Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, nitelikli insanın yetiştirilmesinde üniversitenin en önemli basamak olduğunu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini tercih eden öğrencileri kutladığını belirtti.
     Genç ve dinamik bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:
     Üniversitemizin kapısından girdiğiniz anda, evrensel değerlerin, özgür düşüncenin ve medeniyetin ilerleyişinde rol almanın dünyasına ilk adımınızı atmış olacaksınız. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, bir yandan akademik donanımınızı ve bilimsel becerinizi geliştirirken, bir yandan da milli ve manevi değerlerini özümsemiş, özgüveni yüksek, nitelikli bireyler olmanıza katkı sağlayacaktır. Dinamizmin hiç kesilmediği, bilimsel, kültürel ve sanatsal etkinliklerin daim olduğu üniversitemizde hem keyifli anlar yaşayacak, hem de iş hayatına donanımlı bir şekilde hazırlanacaksınız.
     Kesin kayıt işlemleri ve kayıt öncesi yapılması gereken işlemler hakkında da bilgi veren Yılmaz, akademik birimlerin kayıt yerleri ile kayıt tarihleri ve kayıt sonrası derslere yazılım işlemleriyle ilgili tüm bilgilerin üniversitenin resmi internet sitesinde ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı sitesinde olduğunu belirtti.
     Yılmaz, kayıtların 03-07 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacağını bildirdi.
    
     Muhabir: Serhat Çağdaş
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER