Rize Valiliğine atanan Çakır göreve başladı

Rize Valiliğine atanan Çakır göreve başladı -Vali Çakır: İşlerimiz Rizelilerle birlikte, Rizede yaşayan, büyüyen, Rizeyi bilen kişilerle birlikte olacaktır


RİZE (A.A) - Valiler Kararnamesi ile Çorum Valiliğinden Rize Valiliğine atanan Nurullah Çakır, görevine başladı.
     Vali Çakır için Valilik bahçesinde karşılama töreni düzenlendi. Törene, vali yardımcıları, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, İl Garnizon Komutanı Albay İsmet Cansaran, daire amirleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
     Valilik önündeki karşılamanın ardından polis tören mangasını selamlayan Vali Kalkan, daha sonra törene katılanlarla tokalaşarak tanıştı.
     Vali Çakır, burada yaptığı konuşmada, halkın kendilerinden beklentileri bulunduğunu, makamların gelip geçici olduğunu belirterek, Hakkını verdiğimiz müddetçe, bu makamların bir değerinin olduğu müddetçe, biz vicdanlarımızda hissediyoruz. Zaman zaman medyada takip ediyoruz 75 gün oldu. Rizede 75 gündür valilik görevini Hakan Burak Uz arkadaşımız vekalet etti. Görev yapan herkese teşekkür ediyorum. Bu makamların daha çok insanlar göreceğine inanıyorum. Rabbimden Rizelilere onlara uygun şekilde hizmet etmeyi temenni ediyorum dedi.
     İnsanların tek başına çalışmasının zor olduğunu ifade eden Çakır, Devir artık bireysellik, kişisellik dönemi değildir. Zaman da o zaman değildir. İletişim çağındayız. Kolektif olarak iş yapma çağındayız. İşlerimiz Rizelilerle birlikte, Rizede yaşayan, büyüyen, Rizeyi bilen kişilerle birlikte olacaktır. Bu anlamda herkesin katkı sunacağına inanıyorum. Kamu kurum ve kuruluşlarının da hükümetimizin vizyonu doğrultusunda bana katkı sağlayacaklarına, yardımcı olacaklarına yürekten inanıyorum diye konuştu.
     Çakır, konuşmaların ardından tebrikleri kabul etti, ardından vali yardımcıları ve kaymakamlar ile toplantı yaptı.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Rize Valiliğine atanan Çakır göreve başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER