Rize Valisi Çakır: Sağlıklı bir toplum

Rize Valisi Çakır: Sağlıklı bir toplum engellilerin hayatın dışında kalmasına, toplum dışına itilmesine müsaade etmez


RİZE (A.A) - Rize Valisi Nurullah Çakır, Sağlıklı bir toplum engellilerin hayatın dışında kalmasına, toplum dışına itilmesine müsaade etmez dedi.
     Pazarda hizmet veren Özel Doğu Karadeniz Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin yeni şubesinin açılışına, Vali Çakır, Pazar Kaymakam Vekili Bekir Cansız, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız ve davetliler katıldı.
     Vali Çakır, törende yaptığı konuşmada, toplumun özürlülerine sahip çıktığı oranda insani görevlerini yerine getirmiş sayılacağını belirterek, Sağlıklı bir toplum engellilerin hayatın dışında kalmasına, toplum dışına itilmesine müsaade etmez. Devletin katkılarıyla Pazarda açılan 2. Özel Doğu Karadeniz Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi işletmecilerine, medeni cesaret ve zor bir kesime hitap etmelerinden dolayı çok teşekkür ederim dedi.
     İşletme sorumlusu Tevfik Hançeroğlu, hizmete giren yeni şubelerinde 47 kişi bulunduğunu ifade ederek, Burada 13 yaş ve üzeri engelli vatandaşlarımıza, sosyal hizmet uzmanı, psikolog, fizyoterapist ve hemşireden oluşan uzman kadro ve sertifikalı bakım personeliyle kaliteli hizmet vereceğiz. Hastalarımızın ücretleri devlet tarafından karşılandığı için kendilerinden hiçbir ücret talep edilmiyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Naci Güven
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Rize Valisi Çakır: Sağlıklı bir toplum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER