Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Kazan:

Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Kazan: Terörün sona ermesi, devletin bir numaralı vazifesidir, ama bunu ne iktidar ne de muhalefet yapabiliyor


DÜZCE (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Şevket Kazan, terörün sona ermesinin devletin bir numaralı görevi olduğunu belirterek, Ama bunu ne iktidar ne de muhalefet yapabiliyor dedi.
     Partisinin Düzce İl Teşkilatını ziyaret eden Kazan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiyenin en önemli sorunun terör olduğunu söyledi.
     Devletin var oluş sebebinin insanların can ve mal güvenlikleri ile manevi değerlerini korumak olduğunu belirten Kazan, AK Parti hükümetinin bu değerlere sahip çıkamadığını ileri sürdü.
     Türkiyedeki terör sorununun perde arkasında ABDnin yer aldığını savunan Kazan, şunları söyledi:
     Bugün ABD başka yerdedir fakat eli ayağı buradadır. ABDnin en büyük hedefi Ortadoğuda İsraili Nilden Fırata kadar olan bölgede hakim kılmaktır. Planlar adım adım buna gidiyor. Şu anda Türkiye ile Suriyeyi birbirine kapıştırmaya çalışıyorlar. Eğer bizimkiler gaflete düşer, böyle bir şey yapmaya kalkışırsa beklenen Orta Doğu savaşı başlamış demektir.
     ABDnin dümen suyunda siyaset yapmak Türkiyeyi bu noktaya getirir. Bu terörü çıkaranlar da onlardır. Biz PKKnın ne yapıp ettiğini ABDden öğreniyoruz. Onların istihbarat alma yeteneklerinin yanında bizim hiç mi yeteneğimiz yok- Sen ABD ile siyaset yaparsan senin İslam dünyasına değil, kendi milletine dahi faydan dokunamaz. Terörün sona ermesi, milletin can güvenliğinin korunması devletin bir numaralı vazifesidir. Ama bunu ne iktidar ne de muhalefet yapabiliyor.
     Milli Görüşün mutlaka TBMM içerisinde olması gerektiğine işaret eden Kazan, iktidara gelmeleri halinde terörün kardeşlik hukuku içerisinde çözüme kavuşturulacağını söyledi.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Kazan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER