Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aydın:

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aydın: Bu ülke bizim. Her bir insanımızın, durumu, duruşu, ırkı ne olursa olsun hepsinin barış ve huzur içinde yaşama hakkı vardır. Hükümetin de bu ortamı temin etme sorumluluğu vardır


AĞRI (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, Bu ülke bizim. Her bir insanımızın, durumu, duruşu, ırkı ne olursa olsun hepsinin barış ve huzur içinde yaşama hakkı vardır. Hükümetin de bu ortamı temin etme sorumluluğu vardır dedi.
     Aydın, partisinin il başkanlığınca bir restoranda verdiği iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, ülkenin, bölgenin içinde bulunduğu durum ve hallerin bütün insanları derinden etkilediğini söyledi. Aydın, şunları kaydetti:
     Ülkemizde son zamanlarda artarak devam eden, nerede olursa olsun annelerin, ailelerin yüreklerine ateşlerin düştüğünü artarak görmekteyiz. Bu ülke bizim. Her bir insanımızın, durumu, duruşu, ırkı ne olursa olsun hepsinin barış ve huzur içinde yaşama hakkı vardır. Hükümetin de bu ortamı temin etme sorumluluğu vardır. Ama bakıyoruz ki sorunlar bir türlü çözülmüyor. Ülkemizin, bölgemizin huzura, barışa, refaha ihtiyacı her zamankinden daha fazladır. Milletimiz buna susamıştır. Bunun da bir an önce tesis edilmesi gerekiyor. Bunu kim yaparsa yapsın biz alkışlarız, destekleriz. Biz bunu yapacağız. Önümüzdeki seçimlerde bunu başaracağız.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Emine Konuk
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER