Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: -Füze kalkanları, patriot füzeleri neyin nesi- Gerçekten sizler Suriyeden Türkiyeye bir saldırı yapılacağını düşünebiliyor musunuz-


BURSA (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Füze kalkanları, patriot füzeleri neyin nesi- Gerçekten sizler Suriyeden Türkiyeye bir saldırı yapılacağını düşünebiliyor musunuz- dedi.
     Kamalak, partisinin İnegöl ilçe teşkilatının olağan kongresinde yaptığı konuşmada, Türkiyeye yerleştirilmesi planlanan patriot füzelerinin Müslümanları vurmak için kurulduğunu iddia etti.
     Füze kalkanları, patriot füzeleri neyin nesi- diyen Kamalak, Gerçekten sizler Suriyeden Türkiyeye bir saldırı yapılacağını düşünebiliyor musunuz- Peki, Malatyamızın bağrına Kürecik beldemize bu füze kalkanları niçin yerleştiriliyor- Sonra 3 gazi ilimize, Adanamıza, Kahramanmaraşımıza, Gaziantepimize haçlıların füzeleri niçin yerleştiriliyor- Acı da olsa ben ifade ederim ki, Müslümanları vurmak için yerleştiriliyor. Bu böyle gitmez. Bu oyunu bozmamız lazım ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Cem Şan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER