SAGEM için hibe kredi başvurusu yapıldı

SAGEM için hibe kredi başvurusu yapıldı


MANİSA (A.A) - Saruhanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce hazırlanan Sosyal Altyapının Güçlendirilmesi ve Eğitim Merkezi (SAGEM) projesi için hibe destek kredisi sağlanmak amacıyla Zafer Kalkınma Ajansına sunuldu.
     Saruhanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili İlhan Duran, gazetecilere yaptığı açıklamada, hazırladıkları SAGEM projesini, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından ilana çıkılan Sosyal Kalkınma ve Mali Destek Programı çerçevesinde hibe kredi desteğinden yararlanmak üzere değerlendirmeye sunduklarını belirtti.
     Projenin kabul edilerek, hibe kredi sağlanması durumunda, ilçedeki 14-29 yaş aralığındaki gençler için hizmet verecek çok önemli bir çalışmayı hayata geçireceklerini ifade eden Duran, şunları kaydetti:
     Projemiz onaylanırsa merkezde, gençlere yönelik eğitici faaliyetler düzenleyecek ve kurslar açacağız. Bu kapsamda tasarım ve yenileşme, sanat, internet bilişim ve yabancı dil merkezi, spor, tiyatro, idari ve sosyal hizmetler adında 7 adet birim kuracağız. Bu birimlerde gençlerimize ücretsiz olarak eğitimler vereceğiz. Proje çerçevesinde bir süre önce belediyeye ait bazı spor ve kültürel etkinlikleri yapıldığı tesislerin kullanım hakkı 3 yıl süreyle müdürlüğümüze devredildi. Bu bakımdan çok güzel bir proje hazırladık. İnşallah onaylanır ve bu büyük projeyi gerçekleştiririz.
    
     Muhabir: Muammer Kökcüoğlu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber SAGEM için hibe kredi başvurusu yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER