Sağlık ve Gıda Güvenliği Hareketi Başkanı

Sağlık ve Gıda Güvenliği Hareketi Başkanı Özer, Malatyada konferans verdi


MALATYA (A.A) - Sağlık ve Gıda Güvenliği Hareketi Başkanı Kemal Özer, Malatyada konferans verdi.
     Özer, İl Özel İdare Toplantı Salonundaki Kemal Özerle Temiz Sofralar isimli konferansta, gıdaların insan sağlığı üzerindeki etkilerini anlattı.
     Günlük yaşamda kullanılan pek çok gıda, temizlik maddesi ve makyaj malzemesinin insan sağlığını olumsuz yönde etkilediğini ifade eden Özer, 2100 yılında doğum oranlarının çok fazla düşeceğini kaydetti. Özer, Bizlere beslenme hakkında şimdiye kadar yanlış bilgiler verdiler. Özellikle Türkiye ve dünya üzerinde 300 yıllık bir proje hayata geçirdiler. Bu proje kısırlaştırmaya yönelik. İçeceklerimiz, yiyeceklerimiz ve giyeceklerimiz kanserojen maddelerden geçilmiyor. Bu maddeler özellikle erkeklerin ve kadınların kısırlaşmasına yönelik. Her geçen gün bu oran artarak devam ediyor açıklamasında bulundu.
     Türkiyenin 2030 yılına kadar genç nüfusunun büyük oranda düşeceğini belirten Özer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın üç çocuk tavsiyesini hatırlatarak, Ben yedi çocuk yapın diyorum ama bu bile geleceğimizi kurtaramayacak. Size bulunacağım en büyük tavsiyem, dişinizi diş macunu yerine sabun tozuyla, yoğurdu raflardan değil de köylerden, kısacası ne yiyip içecekseniz tamamen doğal olanından seçmeye çalışın dedi.
     Eskiden Türkiyede bir tane tüp bebek merkezi olduğunu, şimdi ise kasabalarda bile tüp bebek merkezleri açıldığını ifade eden Özer, bunun da bir projenin sonucu olduğunu savundu. Özer, ne kadar erken önlem alınırsa neslin tükenmesinin önüne bir nebze olsun geçilebileceğini belirtti.
     Özer, konferansın ardından okuyucuları için kitaplarını imzaladı.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Sağlık ve Gıda Güvenliği Hareketi Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER