Sahte içki üretilen villaya baskın

Sahte içki üretilen villaya baskın -Marmariste bir villaya düzenlenen operasyonda bin litre sahte votka ve 40 litre likör ile içki üretiminde kullanılan 3 bin litre etil alkol ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı (Foto


MUĞLA (A.A) - Marmariste sahte içki üretimi yapıldığı belirlenen lüks villaya jandarma ekiplerince operasyon düzenlendi, 3 kişi gözaltına alındı.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Muğla Jandarma Komutanlığı ekiplerince geçen yıl il genelinde yapılan denetimlerde birçok bar ve restoranda kaçak içki tespit edilmesi üzerine turizm sezonun başında kaçak ve sahte içkiyle mücadele amacıyla çalışma başlatıldı.
     Çalışmalar sonucunda sahte içki üretimi yapılan Beldibi beldesinin Gökbel Mahallesindeki lüks bir villaya operasyon düzenlendi. Operasyonda sahte içki üretiminde kullanılan 3 bin litre etil alkol, yeni üretilmiş bin litre sahte votka, 40 litre likör ile içki yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. İçki yapımı sırasında yakalanan S.A, G.A ve N.D.A. gözaltına alındı. Zanlıların jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
     Üretilen içkilerin öncelikle Marmariste olmak üzere il genelinde satılacağı belirtildi.
     Öte yandan operasyon sırasında jandarma tarafından çekilen görüntüler, gazetecilerle paylaşıldı.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Sahte içki üretilen villaya baskın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER