Sakaryada sinyalizasyon çalışmaları

Sakaryada sinyalizasyon çalışmaları -Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Turan: -Yeğenler ve Turan caddelerinin Yeni Cami Bulvarı ile kesiştiği noktadaki sinyalizasyon sistemini kaldırdık (Fotoğraflı


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, Yeğenler ve Turan caddelerinin Yeni Cami Bulvarı ile kesişiği noktadaki sinyalizasyon sistemini kaldırdıklarını bildirdi.
     Turan, yaptığı yazılı açıklamada, bölgedeki sinyalizasyon sistemini kaldırarak trafik akışını rahatlattıklarını ifade etti.
     Turan, şunları belirtti:
     Yeğenler ve Turan caddelerinin Yeni Cami Bulvarı ile kesiştiği noktalarda başlattığımız 2 dönel kavşak çalışmasında eksikler hızla gideriliyor. İki caddenin kesiştiği noktadaki sinyalizasyon sistemini kaldırdık. Trafik akışını daha sağlıklı ve güvenli sisteme kavuşturmak için şehrimizin birçok noktasında çalışmalar yürütüyoruz.
     Şehrimizin giriş arteri olan Orhangazi Caddesinde yaptığımız kavşak çalışmaları ve sinyalizasyon düzenlemeleriyle uzun trafik kuyrukları artık yok
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sakaryada sinyalizasyon çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER