Sakaryadaki silahlı saldırı

Sakaryadaki silahlı saldırı -Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Matur: Hakkın, hukukun en üst düzeye gözetilmesi gereken bir kurumda işlenen bu vahşi cinayetler Sakarya basını ve Sakarya için bir kara gün olarak hatırlanacak


SAKARYA (A.A) - Sakarya Gazeteciler Cemiyeti (SGC) Başkanı Sezai Matur, Basın İlan Kurumu (BİK) Sakarya Şube Müdürü Recep Bolatın silahlı saldırının ardından tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesine ilişkin, Hakkın, hukukun en üst düzeye gözetilmesi gereken bir kurumda işlenen bu vahşi cinayetler Sakarya basını ve de Sakarya için bir kara gün olarak hatırlanacaktır dedi.
     Matur, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bolatın tedavi gördüğü hastanede dün vefat ettiğini hatırlatarak, Bolatın vefatının kendilerini derinden sarstığını dile getirdi.
     Yılların mesleki birikimini ve tüm mesaisini Sakarya basının gelişimi için kullanan değerli arkadaşımızı, bir gazete denetimi sırasında, bir gazete patronunun silahından çıkan kurşunla kaybetmek biz Sakaryalı gazeteciler için utanç vericidir diyen Matur, Hakkın, hukukun en üst düzeyde gözetilmesi gereken bir kurumda işlenen bu vahşi cinayetler, Sakarya basını ve de Sakarya için bir kara gün olarak hatırlanacaktır ifadesini kullandı.
     Matur, kendilerine düşen görevin, saldırıda hayatını kaybeden Devrim Ersen Özergin ve Recep Bolatın hatıralarını yaşatmak ve Sakarya basınını onların hoşnut olacağı düzeye ulaştırmak olduğunu anlatarak, Bundan sonra söylenecek hiçbir söz ve ortaya konacak hiçbir eylem arkadaşlarımız Devrim ve Recepi geri getiremez. Basın İlan Kurumu ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Sakaryadaki silahlı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER