Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -Enerji sorunlarına bağlı su kesintilerinin bir daha yaşanmaması için sayın bakanımız, bize tam destek verdi


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yerel Yönetimler Kamu İşverenleri Sendikası (YERELSEN) ve AK Parti Sakarya İl Başkanlığının istişare toplantılarına katıldı.
     Sakarya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Afyonda düzenlenen toplantıda Toçoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldızla görüştü.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Toçoğlu, Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ) ile Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresinin (SASKİ) yeraltından yeni enerji nakil hattı inşa etmek için çalışmaya başladığını belirterek, Sakaryada yoğun kar yağışı nedeniyle yaşanan enerji sorunlarına bağlı su kesintilerinin bir daha yaşanmaması için yaptığımız görüşmede, sayın bakanımız bize tam destek verdi. Kendilerine şehrimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Afyonda yaptığımız görüşmede de sayın bakanımız konuyla ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı diye konuştu.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER