Sakaryaspor aşkı sınır tanımıyor

Sakaryaspor aşkı sınır tanımıyor -Sakaryaspor fanatiği Şen, takımının maçlarını tribünden takip edebilmek için belli dönemlerde yaşadığı İngiltereden Türkiyeye geliyor -Ailesi Sakaryada yaşayan Şen, yeşil siyahlı takımın tüm


SAKARYA (A.A) - Mehmet Özcan - Sakaryaspor sevdalısı Yılmaz Şen, takımının maçlarını tribünden takip edebilmek için belli dönemlerde yaşadığı İngiltereden Türkiyeye geliyor.
     Uzun süre Sakaryaspor tribün liderliğini yapan Şenin yeşil-siyahlı formaya olan aşkı, babasının yanında Sakarya Atatürk Stadına gittiği zaman başladı. Çocuk yaştan itibaren Sakaryaspor tribünlerinde yerini almaya başlayan Şen, yeşil-siyahlı takımla Türkiyenin tüm şehirlerine destek vermeye gitti.
     Daha sonra İngiltereye yerleşen Şenin, Sakaryaspor aşkı yurt dışında da sürdü. 3 yıl önce yerleştiği İngiltereden, Sakaryaspor maçlarını izleyebilmek için binlerce kilometre yol gelen Şen, Türkiyede bulunduğu zamanlarda yeşil-siyahlı takımın antrenmanlarını takip edip, maçlarını izliyor.
     Şen, AA muhabirine, yeşil-siyahlı takıma olan bağlılığının mesafe tanımadığını anlattı.
     Sakaryaspora gittiğim ilk maçta aşık oldum diyen Şen, Babam elimden tutup maça götürdüğü zaman başladı büyük aşk. O zamanlar Sakaryaspor çok iyi konumdaydı ve ben o günden itibaren bağlandım Sakaryaspora. Şu anda da öyle Sakaryaspor aşkı, hiçbir zaman bitip tükenmeyecek bir sevda oldu benim için ifadelerini kullandı.
     Şen, Sakaryasporu desteklemek adına birçok şehire gittiğini, bu yolculuklar sırasında bazı arkadaşlarını kaybetmesine rağmen asla takımını yalnız bırakmadığını anlattı.
     Sakaryasporun Türk futboluna çok sayıda futbolcu kazandırdığına işaret eden Şen, Şu anda dibe vurmuş haldeyiz. Bu üzüntü beni kahrediyor. Geçmişten kalan tüm yönetimlerin hataları sonucu bu kulüp bu hale geldi. Biz de bu kötü günleri yaşadıkça üzüntüden kahroluyoruz. Takım iyi olduğu zaman herkes yanımızda ama işler kötüye gidince yalnız kalıyoruz dedi.
    
     -Bu takımı asla yalnız bırakmayacağım-
    
     Şen, Sakaryasporun alt liglerde mücadele etmesine rağmen arkasındaki taraftar desteğinin sürekli devam edeceğine inandığını aktardı.
     Sakaryaspor sevdası Türkiyeye gelip gitmemin en büyük nedeni diyen Şen, Bu takım Sakaryanın en büyük olgusu. Bu şehirdeki insanlar Sakaryaspor ile mutlu. Ben ailemden çok Sakaryasporun yanındayım. Onca yolu geliyorum İngiltereden ve ailemin yanından çok Sakaryaspor tribünlerindeyim şeklinde konuştu.
     Sakaryasporun her ne kadar başarısız olsa da asla yalnız bırakmayacağını vurgulayan Şen, şöyle devam etti:
     Bu takımı asla yalnız bırakmayacağım. Şu anda iki alt ligde sonuncu sıradayız ama tribün desteği hep devam ediyor. Sakaryaspor yaşadığı sürece bizler tribünde olacağız. Oynadığı lig, elde ettiği başarılar bizi ilgilendirmez. Sakaryaspor hepimizin çocukluk aşkı.
    
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Sakaryaspor aşkı sınır tanımıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER