Samsuna 23 branşta 248 öğretmen atandığı

Samsuna 23 branşta 248 öğretmen atandığı bildirildi


SAMSUN (A.A) - Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından bulunduğu ildeki okulunda 3 yıl çalışarak tayin hakkı elde eden öğretmenler için İller Arası İsteğe Bağlı atama sonuçlarına göre Samsuna 23 branşta 248 öğretmen ataması yapıldığı bildirildi.
     İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Mustafa Cora, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında ilk defa uygulamaya başlanacak 4+4+4 yeni eğitim sistemine her yönden hazır olarak girebilmek için öğrencilerin okulda olmadığı tatil döneminde her açıdan çalışmalar yaptıklarını belirtti.
     Öğrencilerimizin okulda olmadığı bu tatil döneminde iş kollarımızdan birisi olan öğretmen atamaları üzerinde de hassasiyetle çalışıyoruz diyen Cora, bu kapsamda ilk olarak il içi isteğe bağlı yer değiştirmeleri yaptıklarını şimdi de okulunda 3 yıl çalışarak tayin hakkı elde eden öğretmenler için iller arası isteğe bağlı yer değiştirmelerin sonuçlandırıldığını belirtti.
     Cora, 23 branşta 248 öğretmenin farklı illerden tayininin Samsuna, Samsundan ise 28 branştan 132 öğretmenin tayininin farklı illere çıktığını bildirerek, şunları kaydetti:
     İller arası ve il içi özür grubu tayinleri pazartesi başlıyor. Bir çok ailenin beklediği iller arası ve il içi özür grubu tayinleri 13 Ağustos 2012 Pazartesi günü başlayacak. Öğretmenlerimiz internet ortamında tercihlerini yapacaklar ve atamaların tüm başvurular tamamlandıktan sonra elektronik ortamda yapılacak. Farklı illere atanan öğretmenlerin branş ve sayıları ise beden eğitimi 7, biyoloji 1, çocuk gelişimi ve eğitimi 2, din kültürü ve ahlak bilgisi 5, el sanatları 1, felsefe 1, fen ve teknoloji 12, görsel sanatlar/resim 1, i.h.l. meslek dersleri 2, ilköğretim matematik 14, İngilizce 16, kimya, kimya teknolojisi 1, matematik 4, metal teknolojisi 1, motorlu araçlar teknolojisi 1, muhasebe ve finansman 2, müzik 4,okul öncesi öğretmenliği 11, pazarlama ve perakende 1, rehber öğretmen 6, sağlık, hemşirelik 1, sınıf öğretmenliği 2, sosyal bilgiler 3, tarih 3, teknoloji ve tasarım 4, Türk Dili ve Edebiyatı 9, Türkçe 12, zihin engelliler sınıfı öğretmenliği 5, Samsuna atanan öğretmenlerin branş ve sayıları ise Almanca 2, beden eğitimi 14, coğrafya 3, çocuk gelişimi ve eğitimi 1, din kültürü ve ahlak bilgisi 7, fen ve teknoloji 18, giyim üretim teknolojisi 1, İmam Hatip Lisesi meslek dersleri 5, ilköğretim matematik öğretmenliği 33, İngilizce 29, matematik 6,metal teknolojisi 1, muhasebe ve finansman 2, müzik 6, müzik (Piyano) 1, okul öncesi öğretmenliği 20, rehber öğretmen 14, sağlık/hemşirelik 1, sosyal bilgiler 17, teknoloji ve tasarım 8,Türk Dili ve Edebiyatı 15, Türkçe 35, zihin engelliler sınıfı öğretmenliği 9.
    
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Samsuna 23 branşta 248 öğretmen atandığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER