Samsunspor beraberliğe abone

Samsunspor beraberliğe abone -Kırmızı-beyazlılar, ligde aldığı 11 beraberlikle bu sezon profesyonel liglerde en fazla beraberlik alan takım oldu -Karadeniz ekibini 8 beraberlikle Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden H


SAMSUN (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, ligde aldığı 11 beraberlikle bu sezon profesyonel liglerde en fazla beraberlik alan takım oldu.
     Kırmızı-beyazlılar, ligde oynadığı 14 maçta sadece 1 kez kazanırken, 2 maçta yenildi, 11 karşılaşmada ise sahadan 1 puanla ayrıldı. Karadeniz ekibi, berabere kaldığı maçlarda 22 puan yitirerek, alt sıralarda kendine yer bulabildi.
     Samsunsporu, 8 beraberlikle Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Hatayspor izliyor. Spor Toto Süper Ligde Bursaspor ile Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta Altay, bu sezon 7 beraberlikle liglerinde en fazla beraberlik alan takımlar. Samsunsporu PTT 1. Ligde ise 7 beraberlikle Manisaspor takip ediyor.
    
     -Kulüp Basın Sözcüsü Yılmaz-
    
     Samsunspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beraberliklerin takımın futbolcu yapısıyla bağlantılı olduğunu savunarak, Her maçta beraberlik alacak bir takım yapısına sahibiz. Takımın içinde risk alıp oyunu bozacak ve galibiyet alacak oyuncumuz yok. Bir galibiyet aldığımız takdirde bu beraberlik büyüsünün bozulacağını düşünüyorum dedi.
     Yılmaz, 3 puanlı sistemde sürekli berabere kalmanın pek cazip yanı olmadığını vurgulayarak, Bir yenilip bir galip gelmek daha avantajlı. İkinci devre takımımıza takviye için gerekli şartlar oluşursa nokta transferler yapmayı istiyoruz diye konuştu.
    
     -Samsunsporun berabere tamamlanan karşılaşmaları-
    
     Kırmızı-beyazlıların bu sezon berabere kaldığı maçlar ve sonuçları şöyle:
    
     Maç Skor
     ---------------------------------- ----
     Samsunspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor 1-1
     Kartalspor-Samsunspor 2-2
     Samsunspor-Boluspor 2-2
     Samsunspor-Denizlispor 2-2
     Torku Konyaspor-Samsunspor 2-2
     Samsunspor-Kayseri Erciyesspor 1-1
     Samsunspor-Karşıyaka 0-0
     Manisaspor-Samsunspor 0-0
     Samsunspor-Şanlıurfaspor 1-1
     Ankaragücü-Samsunspor 1-1
     Samsunspor-Bucaspor 0-0
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Samsunspor beraberliğe abone Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER