Sanica Boru Elazığsporda, Galatasaray maçı hazırlıkları

Sanica Boru Elazığsporda, Galatasaray maçı hazırlıkları -Teknik Direktör Vural: -Bizim için bu takım, diğer takımlar gibi bir takım. Sebebi de, biz puan cetvelindeki yerimiz itibariyle kim olursa olsun 3 puanı kazanmak için oynama


ELAZIĞ (A.A) - Sanica Boru Elazığspor, Spor Toto Süper Ligin 13. haftasında sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
     Bordo-beyazlı ekip, maçın hazırlıklarını kulüp tesislerindeki antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Yılmaz Vural yönetimindeki teknik ve taktik ağırlıklı antrenmana, yurt dışında bulunan Bilica ve Herve Tum katılmadı.
     Hafta sonu oynanacak maçta kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek olan Sedat Bayrak ve Adem Alkaşinin de katıldığı idmanda, sakatlığı süren Bülent Ertuğrul düz koşu yaptı. İdmana gelen Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesinden bir grup öğrenci, futbolcular ve teknik heyetle hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Teknik Direktör Vural, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Ligin averajla da olsa birincisiyle oynayacakları maçın kendileri için önemli olduğunu söyledi.
     Galatasarayın Şampiyonlar Liginde 1-0lık Manchester United galibiyetinin ardından artık dikkatini lige verdiğini ifade eden Vural, Bu durum maçın daha bir popülaritesini artırdı, gözlerin, dikkatlerin daha bir Elazığa çevrilmesine neden oldu. Bizim için bu takım, diğer takımlar gibi bir takım. Sebebi de, biz puan cetvelindeki yerimiz itibariyle kim olursa olsun 3 puanı kazanmak için oynamak durumundayız, her maçta olduğu gibi. Rakibimizi çok iyi değerlendirip ne yapacağımızın çalışmasını yapıyoruz, yapacağız da dedi.
    
     -İyi takım olduk-
    
     Yılmaz Vural, kart cezalısı Sedat ve Adem ile sakatlığı süren Bülentin dışında Bilica ve Tumun halen daha çalışma izinleri nedeniyle idmanlara tam olarak katılamamalarının kendilerini zor durumda bıraktığını ancak her şeye rağmen oyuncularının bu müsabakaya diğerlerine olduğu gibi hazırlandıklarını bildirdi.
     Galatasarayı iyi analiz ettiklerini dile getiren Vural, şunları kaydetti:
     Futbolculara onları, nasıl oynamamız gerektiğini anlatacağız. 3 puan almak adına elimizden ne geliyorsa, kazanmak adına yapılması gereken, kendimize düşen her şeyin sahada uygulanacağına inanıyorum. Çünkü 5 haftalık bir süreç bana bunları söyletiyor. Kayserispor maçının ikinci devresini unutursak, hakikaten iyi takım olduk. İyi uygulayan takımız, rakip ayrımı yapmadan bunu uygulama anlayışımız var. Ben bu hafta da bunu sahaya yansıtıp Galatasaray maçında başarıyla sahadan ayrılacağımıza yürekten inanıyorum.
    
     -Fırat Aydınus-
    
     Vural, bir gazetecinin Eskişehirspor-Fenerbahçe maçında hakem Fırat Aydınusun idaresi hakkında bir değerlendirmeniz olacak mı- sorusu üzerine, hakemlerin gayet iyi niyetli olduklarını bildiğini belirterek, şöyle konuştu:
     Türkiyede eğitim diye bir sorun var. Bu sorunun başımıza açtığı felaketlerden bir tanesi de çok kötü maç yöneten hakemlerimiz var. Bu, sırf hakemlerimizin sorunu değil. Öyle bakarsak daha vicdanlı oluruz. Biz ne kadar doğru yapıyoruz ki o ne kadar yapsın- Futbolcu ne kadar sahada doğru uyguluyor ki o da yapsın- Hepimiz doğruyu yapacağız. O zaman pratiğin içindekileri bu konuda çok suçlu bulmak yanlış olur. Pratiğe insanları salarken bu işe yeterliliği var mı yok mu elemesini yapacak veya bunu kontrol edecek müesseselerin dikkatinin çekilmesi lazım.
     Futbolculardan Sinan Kaloğlu da, Galatasaray maçında hedeflerinin 3 puanı almak olduğunu söyledi.
     Galatasarayın lider olması ve Şampiyonlar Liginde aldığı galibiyet nedeniyle Elazığa moralli geleceğine dikkati çeken Kaloğlu, kendi saha ve seyircileri önünde taraftarlarının desteğiyle 3 puanı alacaklarını düşündüğünü belirtti.
    
     Muhabir: Ömer Fansa
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığsporda, Galatasaray maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER