Sanica Boru Elazığsporda Beşiktaş maçı hazırlıkları

Sanica Boru Elazığsporda Beşiktaş maçı hazırlıkları -Teknik direktör Vural: Allah nasip ederse bu güçlü rakibe karşı alnımızın akıyla sahadan çıkacağız diye düşünüyoruz


ELAZIĞ (A.A) - Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Spor Toto Süper Ligde hafta sonu oynayacakları Beşiktaş maçına ilişkin, Allah nasip ederse bu güçlü rakibe karşı alnımızın akıyla sahadan çıkacağız diye düşünüyoruz dedi.
     Bordo-beyazlı ekip, maçın hazırlıklarına, kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.
     İdman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Yılmaz Vural, önlerindeki 4 maçtan 9 puan almayı hedeflediklerini, bu karşılaşmaların da ilkinin Beşiktaş ile olacağını söyledi.
     Geçen 4 maçlık dilimden 5 puan topladıklarını, 9 puanı da almaları durumunda 8 maçta 14 puana sahip olacaklarını vurgulayan Vural, şöyle konuştu:
     O açıdan zor bir performansa giriyoruz ama moralli girdik. Lig başladı, işte iki deplasmanda, bana göre 2şer puan kaybettik ama hanemize 1er puan da yazıldı. Evimizde zor bir Trabzon maçını kazanmış olduk. Şimdi geldi Beşiktaş maçı, bu 6. dilimin ilk maçı. O açıdan 9 puan istiyorsak, en azından evinde kazan dışarda kaybetme mantığı, böyle bir şey değil tabi ama gönül istiyor... Taraftarımız da olaya katılmışken bu güçle birlikte, ki inanıyorum ben bu maçta da tribünlerimiz dolu olacak inşallah, moralli bir takım, yönetim, taraftar ve oyuncu grubuyla birlikte biz bu işi başaracağız. Allah nasip ederse bu güçlü rakibe karşı anlımızın akıyla sahadan çıkacağız diye düşünüyoruz.
     Yılmaz Vural, bir gazetecinin, Beşiktaşın ligin ikinci yarısına kötü başladığını belirtip bunun kendileri için avantaj olup olmadığını sorması üzerine, rakiplerin durumunu göz önünde bulundurmadıklarını, her rakibi inceleyip analiz çalışması yaptıklarını vurguladı.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığsporda Beşiktaş maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER