Sanica Boru Elazığsporda Trabzonspor maçı hazırlıkları

Sanica Boru Elazığsporda Trabzonspor maçı hazırlıkları -Teknik Direktör Vural: -Bizim takım için artık bundan sonra kiminle, rakibin rengi, cismi, nerede oynayacağız, kim olduğu, şampiyonluğa mı oynuyor, kümeye mi durumu hiç umu


ELAZIĞ (A.A) - Sanica Boru Elazığspor, Spor Toto Süper Ligin 19. haftasında kendi sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı.
     Bordo-beyazlıların, kulüp tesislerinde yaptığı taktik ağırlıklı geçen idmana futbolcular tam kadro katıldı.
     Teknik Direktor Yılmaz Vural, gazetecilerin geçtimiz hafta oynanan Fenerbahçe maçına ilişkin değerlendirmesini sorması üzerine, maçın 54. dakikasında Fenerbahçeden Gökhan Gönül ile Sanica Boru Elazığspordan Marvinin kırmızı kart gördüğü pozisyonda, Gökhan Gönülün tahrikinin görmezden gelindiğini, kendilerine en fazla sarı kart gösterilmesi gerektiğini savundu.
     Pozisyonunun maçın kırılma noktası olduğunu ifade eden Vural, şunları söyledi:
     Düşünün, rakip 10 kişi kalmış biz 11 kişi. Dünyada kaç tane takım 2-0dan, 10 kişi kalmış bir takım 11 kişilik takıma karşı maçı değiştirmiş- Öyle bir şey yok. Yani çok küçük detaylarla maalesef kaybettik. 3 puandı bizim hakkımız. Ve kazanmış olsak rakiplerimizin de puan kaybettiği dönemde 3 puan alsak puanımız 19du. Fenerbahçe, tüm rakipleri kaybetmiş, şampiyonluğa oynayan bir takım. 50 bin kişinin önünde böyle bir sınav verdik. Bundan da alnımızın akıyla çıktık Allaha şükürler olsun. Arkadaşlarımı kutluyorum.
     Devre arasında, takımdan ayrılan futbolcular, sakatlıklar ve yeni transferlerin gerek kampa geç katılması, gerekse lisanslarından kaynaklanan sorunlar nedeniyle bazı hazırlık maçlarını iptal etmek zorunda kaldıklarını dile getiren Vural, bunun takımı olumsuz etkilediğini bildirdi.
     Vural, Fenerbahçe maçında gücümüz 60-70 lerden sonra düştü. Yaptığımız değişikler de bize para etmedi, fiziksel anlamda o kadar dibe vurdular ki artık verilen talimatları bile duyacak durumda değillerdi. Yani aslıda Fenerbahçe yenmedi bizi, bizim kendi sıkıntımız bir yerde problemimiz oldu dedi.
    
     -Trabzonsporspor maçı hazırlıkları
    
     Bu haftaki Trabzonspor maçını kazanmaları halinde puanlarının 20ye çıkacağını belirten Vural, Kazanırsak 20 puanla puan sıralamasında altımızdakilerden biraz daha uzaklaşmamız ve yukarıya tamamen yanaşmamız söz konusu olacak. Bizim takım için artık bundan sonra kiminle, rakibin rengi, cismi, nerede oynayacağız, kim olduğu, şampiyonluğa mı oynuyor, kümeye mi durumu hiç umurumuzda değil. Tek umurumuzda olan karşımızda bir rakip olacak. Bu rakibi iyi analiz edecek hazırlanacağız ifadelerini kullandı.
    
     -Yeni transferler
    
     Bordo-beyazlı ekibe devre arasında Hollandanın Excelsior takımından transfer olan Roland Alberg de iyi bir kulübe geldiğine, burada daha çok şeyler öğreneceğine inandığını söyledi.
     Alberg, Elazığsporun iyi bir kulüp olduğunu duydum. Süper Ligde oynuyor. Yüksek yerlere gelebilmem için Elazığsporun önemli bir takım olduğunu anladım, o yüzden Elazığsporu seçtim dedi.
     Mersin İdman Yurdundan devre arasında transfer olan Mustafa Sarp ise Fenerbahçe maçında kaybettikleri 3 puanın üzüntüsü içinde olduklarını, bir puanın kendileri için oynanan maçtan sonra çok sevindirici olmadığını ancak kaybetmemenin de önemli olduğunu belirtti.
     Sarp, Bundan sonraki süreç Sanica Boru Elazığspor takımı için zor gibi gözükse de her şey sahanın içindeki mücadeleyle ortaya çıkacak. Sadece aşağıdaki 3 takım için değil, yukarıdaki 4-5 takımın da bu çemberin içine gireceğini düşünüyorum. Ama önemli olan sezon sonunda gülen tarafın bizim olmamız diye konuştu.
     Kardemir Karabükspordan transfer edilen Mehmet Çakır da transerin kendisi ve kulüp adına hayırlı olmasını diledi. Trabzonspor maçıyla beraber iç sahada bir galibiyet serisi yakalamayı hedeflediklerini ifade eden Çakır, İyi bir takımımız olduğunu düşünüyorum. İnşallah lig bittiği zaman da hedefledinğimiz yerde olacağımıza ben inanıyorum dedi.
    
     Muhabir: Ömer Fansa
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığsporda Trabzonspor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER