Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -ŞUTSO Başkanı Ertekine tebrik ziyaretleri


ŞANLIURFA (A.A) - Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrar seçilen Eyyüp Sabri Ertekine tebrik ziyaretleri sürüyor.
     ŞUTSOdan yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçındağ, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mahmut Ökten, Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Yunus Çolak ve beraberindeki heyetler Ertekini ziyaret ederek, görevinde başarı diledi.
     Ertekin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kentte hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.
    
     -Tenis turnuvası sona erdi
    
     19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen tenis turnuvası sona erdi.
     Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğünce organize edilen turnuvanın finali, GAP Arena Stadyumu Kompleksindeki tenis kortunda yapıldı. İş adamları Müslüm Yanmaz ile Melih Sarıhan arasında oynanan final müsabakası, Sarıhanın 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.
     İl Tenis Temsilcisi İsmail Erboğa, turnuvanın çekişmeli mücadelelere sahne olduğunu belirtti.
     Erboğa, şunları söyledi:
     "Şanlıurfada her geçen gün tenise ilgi artıyor. Buna paralel olarak ta tenis kortlarının sayısı çoğalıyor. Şuanda sadece kapalı bir kort eksiğimiz var. Organizasyona desteğinden dolayı başta Valimiz Celalettin Güvenç olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz."
     Finalist Yanmaz da kentte her geçen gün sosyal ortamların ve mekanların güzelleşmeye başlamasından memnuniyet duyduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER