Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -Ahmet Yesevi Gençlik Merkezince "Gençlik Şenliği" düzenlendi


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda SODES kapsamında faaliyet gösteren Ahmet Yesevi Gençlik Merkezince "Gençlik Şenliği" düzenlendi.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, Ahmet Yesevi Mahallesindeki gençlik merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe katılan Vali Celalettin Güvenç, gençlerle sohbet etti.
     Vali Güvenç, gençlerin daha iyi bir Türkiyede yaşaması gerektiğine inandıklarını kaydetti.
     Gençlere iyi bir gelecek hazırlamak için çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Güvenç, "İnanıyorum ki bu emekleri ve çabaları boşa çıkarmayacak, anneleri ve babaları üzmeyecek, onların ümitlerini boşa çıkarmayacaksınız. Hepiniz okuyacak, spor yapacak, güzel mesleklere sahip olacak ve anne ve babalarınızı mutlu edeceksiniz. Urfamıza, memleketimize, Türkiyemize hatta insanlığa ve dünyaya güzel hizmetler yapacaksınız" ifadelerini kullandı.
     SODES kapsamında kente yapılan yatırımların 600 milyon TLyi geçtiğini aktaran Güvenç, bu yöndeki projelerin artarak devam edeceğini söyledi.
     Şenlikte merkezde kurs gören öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler sunuldu. Basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi, tenis, satranç gibi alanlarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Güvenç tarafından verildi.
     Etkinliğe İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ve ile davetliler katıldı.
    
     -Vali Güvenç, İngilizce ders verdi
    
     Vali Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasınca (SMMMO) düzenlenen İngilizce kursunu ziyaret etti.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, Temel Eğitim ve Staj Merkezindeki kursa katılan Güvenç, burada kursiyerlere İngilizce ders anlattı, onlarla İngilizce pratiği yaptı.
     İngilizce öğrenme hususunda kursiyerlere cesaretli olmaları ve pratik yapmaları gerektiğini söyleyen Güvenç, kendisinin İngilizceyi öğrenme ve çalışma sürecini anlattı.
     Güvenç, yabancı dilin önemini vurguladı, mesleki kariyer açısından önemine değindi.
     Ziyarette Vali Güvençe Oda Başkanı Nihat Taş eşlik etti.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Yasin Dikme
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER