Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -Milletvekili Gülpınar HRÜyü ziyaret etti


ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Harran Üniversitesinde (HRÜ) öğrencilerle bir araya geldi.
     HRÜden yapılan açıklamaya göre, Milletvekili Gülpınar, HRÜ öğrencilerinin organize ettiği ve Türkiye genelinde tüm üniversite öğrencilerinin katıldığı Geleceğin Lideri projesi kapsamında İlahiyat Fakültesi amfisinde öğrencilerle bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı.
     HRÜde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Gülpınar, HRÜnün ulaşım sıkıntılarının yerel yönetimlerin de desteğiyle çözüme kavuşturulması için çaba harcayacaklarını kaydetti.
     Daha sonra HRÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu ile bir süre görüşen Milletvekili Gülpınar, üniversitenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
    
     -Vergi Dairesinden ŞUTBye ziyaret
    
     Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemal Demir, Şanlıurfa Ticaret Borsasını (ŞUTB) ziyaret etti.
     ŞUTBden yapılan açıklamaya göre, Vergi Dairesi Başkan Vekili Demir beraberindeki vergi dairesi müdürleriyle 24. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında ŞUTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Satışı ziyaret ederek etkinlikler hakkında bilgi verdi.
     Demir, 27 Şubatta gelir ve kurumlar vergisi sıralamasında ilk 5 arasında bulunan kişi ve kurumlara plaket ve hediye takdim edeceklerini ifade etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Satış ise vergilerin ülke ekonomisinin temel taşı olduğunu belirterek, vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğunu vurguladı.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER