Şanlıurfadan kısa

Şanlıurfadan kısa - kısa -GAP Anadolu Lisesinin yol sorunu bitiyor


ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, GAP Anadolu Lisesi ve GAP Endüstri Meslek liselerinin yer aldığı bölgede asfaltlama çalışmalarını başlattı.
     Valiik basan bürosundan yapılan açıklamaya göre, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile çalışmaların başladığı bölgede incelemelerde bulunan Vali Güvençe, İl Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu da eşlik etti.
     Vali Celalettin Güvençin desteğiyle Karaköprü Belediyesi tarafından yıllardır sorun yaşayan GAP Anadolu Lisesi ve çevresindeki yolların asfaltlanma çalışmalarına başlandı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Celalettin Güvenç, çalışmalarından ötürü Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçiyi tebrik etti.
     Muhtarlara ve vatandaşlara yeni yapılan yolun hayırlı olmasını dileyen Güvenç, Bu yol okullarımıza giden yol, ayrıca mahalle sakinleri var. 10-15 yıldır bölgede siteler olmasına rağmen çamur içinde gidip geliyorlarmış. Çok şükür gerekli imkanlar sağlandı. Başkanımızın gayretleriyle bugün yolu yapıyoruz. 5 kilometrelik bir ring ana yoldan giriyoruz ve öbür yoldan çıkıyoruz. Bunlar gayretle oluyor, muhtarlarımızın talep ve yönlendirmesiyle oluyor. Bölge halkına muhtarlarımıza Karaköprüye hayırlı olsun diyorum. Başkanımızı tebrik ediyorum. Mütevazı bir belediye bütçesiyle gördüğünüz gibi bu sene 20 kilometre sıcak asfalt yapacak.
     Bunun bir bölümünü şimdi burada geziyoruz. En stratejik olan yeri geziyoruz. Diğer yapılmış olan yolları bizlere gösterecek. Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin asfalt sezonunu açmış bulundu Karaköprü Belediyemiz. Emek veren işçisinden, mühendisine bütün herkese teşekkürlerimi ve tebriklerimi sunuyorum. Artık öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, muhtarlarımız, vatandaşlarımız ve herkes bu birinci sınıf asfaltı kullanacak.
     Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de Şanlıurfa kamuoyunda yaklaşık 10 yıldan bu yana sorun olan GAP Anadolu Lisesinin suyu, altyapı ve kanalizasyonunu tamamladıklarını
     Asfaltlama çalışmalarına katılan Şenevler Mahalle Muhtarı Feyat Çiftçi, Akbayır Mahalle Muhtarı Hüseyin Süzen ve Güllübağ Mahallesi Muhtarı Ahmet Çiftçi, Vali Güvenç ve Başkan Çiftçiye teşekkür etti.
     Öte yandan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, asfaltlama çalışmalarının başlamasının ardından Karaköprü Beldesince yaptırılan kapalı semt pazarlarını gezdi.
    
     -Elektrik kesintisi
    
     Karaköprü beldesinde elektrik kesintisi uygulanacak.
     Dicle Elektrik Dağıtım A.Şden (DEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, kurumun sorumluluk alanında bulunan enerji nakil hattı yer altına alınıp, mevcut trafolar yenileriyle değiştirilecek.
     Şehir Arıza İşletme Şefliği kontrolündeki çalışma nedeniyle 23 Haziran Cumartesi günü 08.00-16.00 arasında Güzelşehir, Beyka Sitelerinin Tamamı, Gökçe İnşaat (Miray Residance) civarı, Atatürk Bulvarı, Yakup Cengiz Apartmanı, Adil Okan İnşaat, Ferhat Gama İnşaat, Yunus Emre İnşaat, Çalışkan İnşaat, Sintaş İnşaat çevresinde enerji kesintisi uygulanacak.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER