Şanlıurfa Valisi Güvençin Ceylanpınar temasları

Şanlıurfa Valisi Güvençin Ceylanpınar temasları -Güvenç: Viranşehir-Ceylanpınar karayolu ağustos sonunda duble yol olarak hizmet verecek


ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, Viranşehir-Ceylanpınar karayolu ağustos sonunda duble yol olarak hizmet verecek dedi.
     Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Güvenç, Ceylanpınar ilçesinde incelemelerde bulundu. Duble yol çalışmalarının devam ettiği Viranşehir-Ceylanpınar karayolu üzerindeki çalışmaları da denetleyen Vali Güvenç, burada Diyarbakır Karayolları Bölge Müdürü Şamil Gülenden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
     Yol yapımında çalışan işçilerle de sohbet eden Vali Celalettin Güvenç, müteahhit firmanın yetkililerinden çalışmaların hızlandırılmasını istedi.
     Güvenç, burada yaptığı konuşmada, Viranşehir-Ceylanpınar karayolu ağustos sonunda duble yol olarak hizmet verecek diye konuştu.
    
     -ÇATOMun yıl sonu etkinliği
    
     Daha sonra Ceylanpınara geçen ve Çok Amaçlı Toplum Merkezinin (ÇATOM) yıl sonu etkinliğine katılan Güvenç, kursiyerlerle görüştü.
     Vali Celalettin Güvenç, devletin 75 milyon vatandaşını kucakladığını, Türkiyenin her yerine hizmet götürdüğünü belirterek, bölgede yapılan yatırımlara değindi.
     Güvenç, kadın ve çocukların eğitimine önem verdiklerini, bu kapsamda Sosyal Destek Programlarına (SODES) 45 milyon TL harcandığını kaydetti.
    
     Muhabir: Sait Aydın
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfa Valisi Güvençin Ceylanpınar temasları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER