Satranç Turnuvasının şampiyonları ödüllerini aldı

Satranç Turnuvasının şampiyonları ödüllerini aldı


ÇANAKKALE (A.A) - Çanda, belediyenin düzenlediği ve 4 Şubatta başlayan Santranç Turnuvası tamamlandı. Turnuvada dereceye girenler, ödüllerini aldı.
     Menderes Parkında düzenlenen törende, küçükler, yıldızlar, lise ve yetişkinler kategorilerinde yapılan turnuvanın birincilerine, netbook, ikincilere tablet bilgisayar, üçüncülere müzik çalar, dördüncülere ise satranç takımı hediye edildi. Turnuvaya katılan 239 kişiye de katılım sertifikası takdim edildi.
     Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, burada yaptığı konuşmada, belediye olarak ilk defa satranç turnuvası düzenlediklerini söyledi.
     Turnuvaya yüksek bir katılımın olduğunu ifade eden Kuzu, 239 arkadaşımız turnuvada yarıştı. Bu anlamda yarışan arkadaşlarımıza, anne babalara teşekkür ediyorum. Biz bu faaliyetleri yaparız, çocuklar ilgi göstermezse hiçbir anlamı olmaz. Bu güzellikler de olmaz. İlden gelen ve Çandan yardımcı olan satranç hocalarına emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum, turnuvayı çok iyi yönettiler dedi.
     Çan Kaymakamı Yakup Tat da turnuvanın gençlere çok şey katacağını düşündüğünü belirterek, Hayatta da stratejik düşünmek çok önemlidir. Gençlerimiz ileride bizim yöneticilerimiz olacaktır, onlar ne kadar stratejik düşünürlerse ülkemizde o kadar stratejik bir ülke olacaktır. Şehir dışından gelen hakem heyetine de çok teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Törene, Cumhuriyet Başsavcısı Umut Mermi, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar, Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Karagöz, İl Genel Meclis Üyesi Üsrev Damar, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgüt temsilcileri, yarışmacılar ve aileler katıldı.
    
     Muhabir: Sadettin Arslan / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Satranç Turnuvasının şampiyonları ödüllerini aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER