Şehitkamil Belediyesinden öğrencilere

Şehitkamil Belediyesinden öğrencilere moral desteği


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesi, Şehitkamil Etüt Merkezlerinde eğitim gören yaklaşık bin 200 öğrenciye moral desteği vermek için etkinlik düzenlendi.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilerle birlikte halay çekti.
     5-11 Haziran Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında, Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen Etüt Merkezlerinin Moral ve Dayanışma Günü programı, Dülük Tabiat Parkında gerçekleşti.
     Fadıloğlu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ergün Özuslu ve Şehitkamil Etüt Merkezlerinde eğitim gören yaklaşık bin 200 öğrencinin katıldığı program, çevre yürüyüşüyle başladı.
     Daha sonra öğrenciler, müzisyenlerin çaldığı şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendiler. Öğrencilerin arasına giren Fadıloğlu da öğrencilerle birlikte halay çekti.
     Renkli görüntülere sahne olan programda, öğrencilere ve davetlilere dönerle ayran ikram edildi. Öğrencilere, son olarak da top ve çeşitli hediyeler verildi.
     Öğrencilere ikişer adet lunapark sözü veren Fadıloğlu, öğrencilerin bu hafta itibariyle karne almalarından dolayı eğlence tertip ettiklerini belirtti.
     Öğrencilerin karne hediyelerini okul müdürlüklerine gönderdiklerini ifade eden Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     Çocuklar hafta sonu karnelerini aldıkları zaman her bir öğrencimize iki tane lunapark bileti hediye edeceğiz. Karnesini alan herkes lunaparka giderek orada eğlenecek. Amacımız, çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamaktır. Çocuklarımızın burada eğlenmesi ve etkinliklere katılması amacıyla bu programı düzenledik. Yıllar önce dedelerimiz, babalarımız bu ağaçları dikmişler.
     Bizler şu anda bu ağaçların gölgesinde piknik yapıyoruz. Bizden sonraki nesillere daha güzel bir çevre bırakmak adına, bu çevreyi korumamız lazım. Bunun yanı sıra yeni yeşil alanlar üretmemiz lazım. Biz, öğrenci kardeşlerimizle birlikte yaklaşık 5 dönemdir ayrı ayrı ağaçlandırma çalışmaları yaptık. Bundan sonraki süreçte de bunları devam ettireceğiz.
    
    
     Muhabir: Kemal Karagöz
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Şehitkamil Belediyesinden öğrencilere Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER