Selçuklu Belediyesinden dört okula kütüphane

Selçuklu Belediyesinden dört okula kütüphane


KONYA (A.A) - Selçuklu Belediyesi tarafından, 49. Kütüphane Haftası Etkinlikleri kapsamında, Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulu, İsmail Hakkı Tonguç İmam-Hatip Ortaokulu, Adnan Hadiye Sürmegöz Ortaokulu ve Toki İlkokuluna kütüphane kazandırıldı.
     Konya Vali Yardımcısı Sefa Çetin, Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulundaki törende yaptığı konuşmada, belediyelerin eğitim ve kültür alanında önemli hizmetler verdiklerini belirterek, Selçuklu Belediyesinin eğitim alanında yaptığı hizmetleri hep birlikte izliyoruz. Eğitime olan çok ciddi katkılarından dolayı Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altaya teşekkür ediyorum dedi.
     Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında ilçeye yeni kütüphaneler kazandıklarını belirterek, açılan kütüphanelerle birlikte toplam 11 kütüphaneyle ilçeye hizmet verdiklerini söyledi.
     Kütüphanelerde, 110 bin kitap bulunduğunu, buradan 30 bin üyenin faydalandığını dile getiren Altay, açılan kütüphanelerle hem okulların kütüphane ihtiyaçlarını hem de belediye olarak mekansal sıkıntıları gidermiş olduklarını belirtti.
     Törene, Konya Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Konya Müftüsü Şükrü Özbuğday, okul idarecileri, öğretmeler ve öğrenciler katıldı.
    
     Muhabir: Ayşe Şensoy
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Selçuklu Belediyesinden dört okula kütüphane Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER