Sevgi Evlerinde etkinlik

Sevgi Evlerinde etkinlik


YOZGAT (A.A) - Yozgat Sevgi Evleri tarafından Sevgi Gençliğinden Bir Demet Tebessüm programı düzenledi.
     Sevgi Evlerinde düzenlenen programa Vali Abdülkadir Yazıcı, Vali Yardımcısı Yavuz Güner, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şerafettin Akyüz, kurum müdürleri, Sevgi Evleri, Çocuk Evleri ve Çocuk Yuvasında kalan öğrenciler katıldı.
     Vali Yazıcı, programda yaptığı konuşmada, Sevgi Evlerinde kalan çocukları vatanı ve milletine faydalı kişiler olarak yetiştiklerini ifade ederek, bu evlerde kalan öğrencilerin gelecekte vali, kaymakam, müdür, polis, öğretmen, doktor olacaklarına inandığını söyledi.
     Yozgata 5 ay içerisinde 5 Sevgi Evi daha yapılacağını bildiren Yazıcı, buralarda kalan çocukların ev ortamında derslerine daha iyi çalışma olanağı bulduğunu ve kendilerini hayata daha iyi hazırladığını belirtti.
     Gençlerin ve çocukların bilgili ve becerikli olduğu sürece devletinde gelecekte güçlü olacağını vurgulayan Yazıcı, şunları kaydetti:
     Böylelikle çocuklarımız ilerideki daha güçlü ve güçlü Türkiyenin yönetiminde alacakları görevlerini rahatlıkla yerine getireceklerdir. Çünkü Umuyoruz ki, gelecek aylar ve yıllarda terörden, sıkıntıdan, beladan ve felaketten arınmış bir Türkiyede Türk insanı en güzel şekilde, en güçlü şekilde layık olduğu yeri alacaktır. Yozgatta da önümüzdeki yıllarda güzel gelişmeler olacağını hep beraber göreceğiz. Eğer Yozgatı bir bahçeye benzetecek olursak, siz sevgili çocuklarımız da bu bahçenin güzel kokan, hoş açan ve şirin görünen gülleri ve çiçekleri, şakıyan bülbülleri olacaksınız.
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şerafettin Akyüz ise, katılımcılara kurumun yürüttüğü çalışmalar ve Sevgi Evleri hakkında bilgi verdi.
     Programda, Sevgi Evlerinde kalan çocukların sahne aldığı tiyatro oyunu ve okuduğu şiirlerler beğeni topladı.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Sevgi Evlerinde etkinlik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER