Seyhan zabıtasından bayram öncesi şeker

Seyhan zabıtasından bayram öncesi şeker imalathanelerine sıkı denetim


ADANA (A.A) - Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde şehirdeki şeker imalathanelerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı.
     Seyhan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Adanada yaklaşan bayram nedeniyle tüketiminde yoğunluk yaşanması beklenen şekerleme ve benzer mamullerin üretiminin yapıldığı imalathanelerin daha sık şekilde denetlendiği kaydedildi.
     Halk sağlığını doğrudan ilgilendiren bu tip üretim noktalarının her dönemde kontrol altında tutulduğunun belirtildiği açıklamada, Ancak üretim ve tüketimin yoğun yaşandığı dönemlerde gerek hijyen koşulları gerekse genel düzenlemeler açısından şeker imalathanelerinin denetimlerini arttırıyoruz denildi.
     Açıklamada Ramazan Bayramı öncesinde zabıta ekiplerinin yaptığı denetimler sırasında Mithat Paşa ve Fevzi Paşa mahallelerinde bulunan 1er şeker imalathanesinin genel temizlik yetersizliği, Şakir Paşa Mahallesindeki bir imalathaneye ise ruhsat yönünden ceza kesildiği kaydedildi.
     Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin gıda üreten işyerlerine yönelik kontrol ve denetimlerini bayrama kadar daha da yoğunlaştırarak devam edeceği bildirildi.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Seyhan zabıtasından bayram öncesi şeker Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER