Siirt Milletvekili Demirkıran:

Siirt Milletvekili Demirkıran: Sorunlar birbir çözülüyor


SİİRT (A.A) - Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eş Başkanı ve AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, bölgede ve ilde yaşanan sorunların bir bir çözüldüğünü söyledi.
     Demirkıran, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaretinde yaptığı açıklamada, bölgede ve ilde yaşanan olumlu gelişmelerin 10 yıl önce hayal bile edilemeyecek düzeyde olduğunu belirterek, vatandaşın da bu gelişmelerin farkında olduğunu bildirdi.
     Her fırsatta vatandaşların arasında olmayı ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle görüşmeye çalıştıklarını belirten Demirkıran, şöyle konuştu:
     Bölgemizde ve ilimizde yılların ihmali vardı. Hükümetimiz döneminde bu ihmalin sonuçları bir bir ortadan kaldırılmaya başlandı. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerji sektörüne kadar bir çok alanda on yıl önce hayal bile edilemeyecek olumlu gelişmeler gerçekleşti. Ancak bu bütün sorunların çözüldüğü anlamına gelmiyor. Çünkü insanımız hizmetin en iyisine layıktır. Esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerimizde sorunları ilk ağızdan öğrenme imkanı buluyor ve anında çözümü için yetkililere aktarıyoruz. Aynı zamanda yalnız aktarmakla kalmıyor bu sorunlarında takipçisi oluyoruz. Vatandaşımızda bundan çok büyük bir mutluluk duyuyor.
    
     Muhabir: Zekeriye Güneş - Ayhan Mergen / Özgür Ayaydın
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Siirt Milletvekili Demirkıran: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER