Siirtspor Teknik Direktörü Kapucu:

Siirtspor Teknik Direktörü Kapucu: Bireysel hatalar, yorgunluk ve yağış bizi üç puandan etti


SİİRT (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Siirtsporun Teknik Direktörü Orhan Kapucu, bireysel hatalar, yorgunluk ve havanın yağışlı olması nedeniyle Kayseri Şekerspor maçında üç puandan olduklarını söyledi.
     Kapucu, sahalarında yaptıkları maçta üç puanı almak için çaba harcadıklarını ancak çok sayıda gol pozisyonuna girmelerine rağmen bunları değerlendiremediklerini belirtti.
     Takımın son bir hafta içinde karayoluyla Bergamaya gidip döndüğünü anlatan Kapucu, şöyle konuştu: Bergama deplasmanından döndükten sonra yorgunluğumuzu üzerimizden atmadan Kayseri Şekerspor maçı hazırlıklarına başladık. Bu maçtan üç puan alarak Bergamada aldığımız deplasman galibiyetiyle yaptığımız çıkışı sürdürmek istiyorduk. Ancak olmadı. Bireysel hatalar, yorgunluk ve yağış bizi üç puandan etti. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Rakibimiz ise iki pozisyonu gole çevirdi ve üç puanın sahibi oldu. Çok üzgünüz, taraftarımızı bu bayramda sevindirmek istiyorduk, olmadı. Gölcükspor maçından galibiyet alarak bu puanların telafisini yapmaya çalışacağız.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Meral Özdemir
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Siirtspor Teknik Direktörü Kapucu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER