Sındırgıdan kısa kısa

Sındırgıdan kısa kısa -Jeotermal bilgilendirme toplantısı yapıldı


BALIKESİR (A.A) - Sındırgı Hisaralan Kaplıca Bölgesindeki 98 derecede çıkan termal suyun ilçeye getirilmesiyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
     Emendere Otelde yapılan toplantıda işi alan firma yetkilileri, katılımcıları alt yapı çalışmaları ve abonelik işlemlerine ilişkin bilgilendirdi.
     Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul ise suyun, ısıtma, seracılık ve termal turizm konularında kullanılmak üzere kazı ve boru döşeme çalışmalarının sürdüğünü, suyu Temmuz ayında ilçeye akıtmayı planladıklarını söyledi.
     Çalışmaların herkese duyurulması gerektiğini dile getiren Ertuğrul, daha kapsamlı bir toplantının vatandaşların katılımıyla önümüzdeki günlerde ilçe merkezinde yapılacağını kaydetti.
     Toplantıya, mahalle muhtarları, daire amirleri, banka müdürleri, belediye meclis üyeleri ile siyasi partilerin temsilcileri katıldı.
    
     -Halk oyunları kursuna ilgi-
    
     Halk Eğitim Müdürlüğünce açılan halk oyunları kursuna ilgi gösterildiği, ilk etapta 175 kişinin başvurduğu bildirildi.
     Kurs eğitmeni Özlem Akdenizli, ilk, orta ve lise öğrencileri ile yetişkin kategorilerinde kurs verildiğini belirterek, Oyun seçimini kursiyerlerin taleplerini de dikkate alarak belirledik. Doğal olarak ege oyunlarını istediler. Haftada 4 gün gündüz ve gece çalışıyoruz. Figürleri çabuk kapıyorlar. Küçüklerden oluşturacağımız bir ekip, ilerde gerçekleştirilecek etkinliklerde gösteriler yapacak dedi.
    
     Muhabir: Necip Karatuna
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Sındırgıdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER