Sınır ötesine yardım seferberliği

Sınır ötesine yardım seferberliği -AK Parti Şanlıurfa Teşkilatının başlattığı kampanyayla Suriyeli bebekler için 2 bin 500 kutu mama toplandı


ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Şanlıurfa Teşkilatınca başlatılan kampanya kapsamında, Suriyeli bebekler için 2 bin 500 kutu mama toplandı.
     İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, toplanan mamalar, koliler haline getirilerek Suriyeye Yardım Platformuna teslim edildi.
     Başkan yardımcısı Emin Demirkol, temin ettikleri mamaları tutanak karşılığında platform yetkililerine verdiklerini belirtti. Suriyede yaşanan karışıklıklardan en çok kadın ve çocukların etkilendiğini ifade eden Demirkol, şunları kaydetti:
     Bebekler için bir nebze olsun yardımda bulunmak amacıyla teşkilat olarak bebek maması kampanyası düzenledik. Bu çerçevede topladığımız 2 bin 500 kutu mamayı sınır ötesindeki bebeklere ulaştırılması için teslim ettik. İnşallah komşumuzdaki bu ateş kısa zamanda söner ve Suriyeli bebekler de daha sağlıklı bir yaşama kavuşurlar.
     Suriyeye Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem de AK Partinin yaptığı bu çalışmanın önemine işaret ederek yardımları en kısa sürede Suriyedeki bebeklere ulaştıracakları kaydetti.
    
     Muhabir: Halil Fidan / Eşber Ayaydın / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Sınır ötesine yardım seferberliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER