Sinopa 23 milyon lira ek ödenek

Sinopa 23 milyon lira ek ödenek


SİNOP (A.A) - AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Sinopa 2012 yılının artan bütçe fazlasından oluşan ödenekten 23 milyon lira aktarıldığını bildirdi.
     Ersoy, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayip Erdoğanın talimatıyla Sinopa 2012 bütçe fazlası ödeneklerden 23 milyon lira aktarıldığını belirtti.
     Yirmi milyon lirası Sinoptaki köy yollarında kullanılacak olan ödeneğin 3 milyon lirasının da İl Özel İdare tarafından ayrıca bütçelendirileceğini vurgulayan Ersoy, şunları kaydetti:
     2012 yılı bütçe fazlası ödeneklerden Sayın Başbakanımızın talimatıyla ilimize Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından 20 milyon lira, İçişleri Bakanlığı tarafından da 3 milyon lira olmak üzere toplam 23 milyon lira ödenek aktarılmıştır. Yıl içinde aktarılacak olan rutin bütçe ve Köylerin Alt Yapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) ödenekleri de ilave edildiğinde ilimiz için önemli bir yatırım bütçesi oluşacaktır. Ümit ediyorum ki bu bütçe ile özellikle köy yollarımızın eksikleri giderilecek, bütün sorumlu arkadaşlarımızın gayretleri ile de inşallah kırsal alan ulaşımında bir dönüşüm sağlanacaktır. Ödeneğin bütün Sinopumuza özellikle de köy yolları bozuk olduğu için benden sürekli talepte bulunan sevgili hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.
    
     Muhabir: Halit Gümüş / Fatma Kalay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Sinopa 23 milyon lira ek ödenek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER