Sinop Milli Eğitim Müdürlüğünden AB Projesi

Sinop Milli Eğitim Müdürlüğünden AB Projesi


SİNOP (A.A) - Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından Daha sosyal bir Avrupayı oluşturmak için engelli çocuklara yönelik şiddetin engellenmesinde yeni metotlar isimli AB projesi yürütüldüğü bildirildi.
     Kurumdan yapılan açıklamada, koordinatörlüğünü Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE biriminin yürüttüğü proje kapsamında projeye ortak ülkeler Almanya, İngiltere ve Türkiyedeki farklı deneyimlere sahip ortak kuruluşların bir araya gelip bilgi ve deneyim paylaşımı gerçekleştirecekleri belirtildi.
     Projenin hedefleri içinde engelli çocuklara yönelik şiddetin sebeplerini analiz etmenin amaçlandığı bildirilirken, proje konusunda bir karşılaştırma raporunun oluşturulacağı ve engellilerle çalışan uzmanların sahip olması gereken iletişim yetenekleri hakkında bir rehber kitapçığın hazırlanacağı kaydedildi.
     Projenin tüm çıktılarının ise projeye ait web sitesinden, ortakların web sitelerinden ve Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ait AR-GE birimi sayfasından yayınlanacağı ifade edildi.
    
     Muhabir: Halit Gümüş
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Sinop Milli Eğitim Müdürlüğünden AB Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER