Şırnaktaki terör saldırısı

Şırnaktaki terör saldırısı -Diyarbakır Valisi Toprak, saldırıda şehit olan polis memuru İbrahim Enginin ailesine başsağlığı diledi


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Şırnak kent merkezine teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru İbrahim Enginin Çermik ilçesindeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
     İlçedeki taziye evini ziyaret eden Toprak, hain saldırıda şehit olan polis memuru Enginin ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.
     Toprak, daha sonra son kararname ile Çüngüş Kaymakamlığına atanan Mehmet Fatih Çelikel ve Çermik Kaymakamlığına atanan Mimar Sinan Batmazı makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarı diledi.
     Vali Toprak, beraberinde Lice Kaymakamı Özer Özbek, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Hilmi Atalay ile 2 Kasımda teröristlerce düzenlenen saldırıda 1 askerin şehit olduğu 6 askerin de yaralandığı Lice ilçesindeki Duru Jandarma Karakolu Narlı üs bölgesini ziyaret etti.
     Hain saldırı hakkında bilgi alan Toprak, vatani görevini yapan Mehmetçiklere geçmiş olsun dileğinde bulundu. Toprak, daha sonra Hani İlçe Jandarma Komutanlığı ve Dicle ilçesi Döğer Jandarma Karakolunu ziyaret etti.
    
     Muhabir: Aziz Aslan / Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Şırnaktaki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER