Sivassporda Kasımpaşa maçı hazırlıkları

Sivassporda Kasımpaşa maçı hazırlıkları -Teknik direktör Çalımbay: -Mükemmel şekilde konsantre olmamız ve oyun disiplininden hiç kopmadan oynamamız gereken bir maç


SİVAS (A.A) - Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Ligin 5. haftasında pazar günü yapacakları Kasımpaşa maçına ilişkin, Mükemmel şekilde konsantre olmamız ve oyun disiplininden hiç kopmadan oynamamız gereken bir maç dedi.
     Sivasspor, maçın hazırlıklarını, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği idmanla sürdürdü.
     İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Çalımbay, Kasımpaşanın iyi bir takım olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     İyi oyunculardan kurulu bir takım. Yeni olmasına rağmen, her şeyden önce büyük bir heyecanları var. Ligin başı ve bizim maçın başından sonuna kadar dikkat etmezsek bizim için zor bir maç olur. Ama biz oynadığımız 4 maçta da çok iyi oynadık. Yani kötü oynadığımız sadece bir Mersinspor maçı var. Onda da 60. dakikadan sonra istediğimiz gibi oynamadık. Ama Trabzonspor ve Fenerbahçe maçlarında zaten bakın iki maçta da, birinde Mert sahanın yıldızı oldu, birinde de Onur sahanın yıldızı oldu. Yani çok pozisyona giriyoruz, değerlendiremiyoruz. Buradaki sıkıntılarımız, forvet sıkıntılarımız var, inşallah o arkadaşlarımız da en kısa sürede geleceklerdir. Ama bu hafta oynayacağımız maç çok zor bir maç. Yani mükemmel şekilde konsantre olmamız ve oyun disiplininden hiç kopmadan oynamamız gereken bir maç.
     Galatasaray ve Fenerbahçenin Avrupa maçlarında gösterdikleri performansları değerlendiren Çalımbay, Genel olarak baktığınızda başarılılar, yani oyun olarak başarılılar ama tabi ki skor olarak istediğimiz şeyleri alamadık diye konuştu.
     Galatasaray maçında hakem hataları olduğunu belirten Çalımbay, Verilmeyen penaltılar vardı, yani ondan dolayı bence. Galatasaray takımı oradan daha iyi bir şekilde ayrılabilirdi. Ama futbolun içinde olan şeyler bunlar. O yüzden bence Galatasaray yine de oradan başarılı bir şekilde dönmüştür, oynadığı oyunla ifadelerini kullandı.
     Çalımbay, Fenerbahçe maçında şanssızlık yaşandığını dile getirerek, Fenerbahçe adına puan puandır. Orada bir sürü maç oynanacak daha. Ben Fenerbahçe takımının oradan çok iyi bir şekilde çıkacağına inanıyorum. Fenerbahçe takımındaki bence tek sıkıntı, yani taraftar desteğinin bana göre eskisinden daha da fazla fazla artması gerekiyor böyle maçlarda. Yani umutsuzluğa kapılmamaları gerekiyor. Neticede puan maçıydı, bir puan alındı. İyi bir teknik ekibi var ve ben çok başarılı olacaklarına inanıyorum iki takımımızın da dedi.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sivassporda Kasımpaşa maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER