Sivassporda Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıkları

Sivassporda Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıkları -Teknik direktör Çalımbay: Antalyaspor maçıyla inşallah bir çıkış yapacağız


SİVAS (A.A) - Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligde son 3 maçı şanssız şekilde kaybettiklerini belirterek, Medical Park Antalyaspor maçıyla çıkışa geçmek istediklerini söyledi.
     Çalımbay, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, takımın son haftalardaki performansıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Takımın başına geldiğinden beri ilk defa üst üste 3 maçı gol atamadan mağlup bitirdiklerini ifade eden Çalımbay, Kasımpaşa, Beşiktaş ve Bursaspor ile ligde oynadığımız son 3 maçımızı 1-0 mağlup kapattık. Artık onların hepsi geride kaldı. Ligde 10 maçımız kaldı. Bizim için de en büyük final maçı, Medical Park Antalyaspor maçı. Ben takımıma yürekten inanıyorum diye konuştu.
     Futbolcularla toplantı yaptığını, 1 saate yakın görüşmenin kendisini çok ümitlendirdiğini anlatan Çalımbay, Bu oynadığımız oyun, puan hiçbiri beni korkutmuyor. Çünkü iyi oynuyoruz, kötü oynamıyoruz. Şanssız şekilde kaybediyoruz ya da hakem hatalarına maruz kalıyoruz veya kendi hatalarımızdan gol yiyoruz dedi.
     Yaşadıkları şanssızlıkları kırarak, çok iyi şeyler başaracaklarını kaydeden Çalımbay, ligde iyi bir konuma gelmek istediklerini belirtti. Ligde final niteliğinde 10 maça çıkacaklarını ifade eden Çalımbay, şunları söyledi:
     Bu 10 maçı da en iyi şekilde bitireceğiz. Bu takım, kötü durumlardan çok iyi durumlara geldi. Takımı aldığımızda kötü durumdaydı, o takımı aldık çok iyi yerlere getirdik. Şimdiki kadromuz da bu takımı iyi yerlere getirecek ve iyi şeyler yapacak bir kadro. Kalecisinden tutun forvetine kadar herkes kapasitesinin üstüne çıkarsa biz istediğimiz yere geliriz, hiçbir sorun yaşamayız. Ama buradaki en büyük destekçimiz taraftarlarımız. Özellikle bu maçta taraftara gerçekten çok büyük ihtiyacımız var. Burada oynayacağımız 5 maçımızı da taraftarımızın desteğiyle çok iyi bir şekilde bitireceğiz. Taraftarımızla bundan sonra çok iyi bir şekilde bütünleşmemiz gerekiyor.
     Önceliği lig maçlarına verdiklerini belirten Çalımbay, Türkiye Kupasında ise finale yükselmeyi hedeflediklerini kaydederek, Hedefimiz inşallah finalde de kupayı kazanmak. Bunu da yapacak güçteyiz ifadelerini kullandı.
     Son haftalardaki şanssızlığı kırmak için Medical Park Antalyaspor maçının önemli olduğunu vurgulayan Çalımbay, Antalyaspor maçıyla inşallah bir çıkış yapacağız dedi.
     Uğur Kavukun cezalı olduğunu, hafif sakatlıkları bulunan Ricardo Pedriel Suarez, Aatif Chahechouhe ve Kamil Grosickinin ise Antalyaspor maçına yetiştirileceğini belirten Rıza Çalımbay, Murat Akçanın menüsküs yırtığından dolayı ameliyat olduğunu ve 1,5 ay takımdan ayrı kalacağını, Ümit Kurt ve Milan Cenrynin de sakatlıklarının devam ettiğini bildirdi.
    
     -İdman-
    
     Bu arada, Sivasspor, Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Çift kale maçla devam eden antrenmanda, Hayrettin Yerlikaya, Mehmet Nas, Ricardo Pedriel Suarez, Kamil Grosicki, Cihan Özkara ve Milan Cerny takımdan ayrı düz koşu yaptı.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivassporda Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER